crushers` @ [vs] Art`z | Rowans (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

wala

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
wala
qL Bizeee :) crushers`@ -judezz`` *

Yine güldürdünüz :D 2 atalım dedik yemek yicez dediniz direk ss koymuşlar neyse sizinde yenmeniz lazım rs'de hep biz eziyorduk :( tebrikler.

qL size.
Şanslısınız, bu aralar movie yapamıyorum yırttınız yine iyisiniz.

lilwa kardesım arada bı ts bak adamalar afk gece bıyere ayrılma da mert zıyada gelsın onlarda oynamak ıstıyomus dedım lan gameden botları ac dıe ama :D nese gl ıcın tebrıkler rs bızı ılgılendırmıyo bızı yenersen koy nb ye crushers` @ ile tek rakıbımız war SK | hahahha xD

Lillwaaaa kardeşim 2 yi de atarız 3 de ama önce yenildinmi tebrkler demeyi öğren kıçı kırık cs için kendini küçük düşürme . (:
qL bizee ( :

lilwaa 2yide atarız :D mert falan gelsin öle daha zevkli olur xD

tipe bak adam hâla "xD" yapıyor :D :lol:

hilemiz varsa yap tutan yok

Lillwaaaa kardeşim 2 yi de atarız 3 de ama önce yenildinmi tebrkler demeyi öğren kıçı kırık cs için kendini küçük düşürme . (:
qL bizee ( :
sen kimsin ki de beni küçük düşüreceksin? daha g'yi q olarak yazıyorsun git Türkçemizi öğren gel pasif siz kimsiniz ki laf yapma bana forumda cevap da verme.

ya kardeşm yenildiniz daha neyin yorumunu yapıyosun neyin derdindesin yenildiysen başarılar dersin olur biter !!!

sen kimsin ki de beni küçük düşüreceksin? daha g'yi q olarak yazıyorsun git Türkçemizi öğren gel pasif siz kimsiniz ki laf yapma bana forumda cevap da verme.

daha cocuksun kardeşim saçmalama qL yi GL die mi yazayım ? .
Neyse abinle konuşmak isterdim onun aklı başındadır ( :

Konuya ; Mesajımdan sonra tartışma içerikli , mesaj atanlar cezalandırılacaktır .

Başarılar .

Geri