Cs 1.5 & Cs 1.6'da WaLL HacK AçanLaR LütFen oKusun!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mertm53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

mertm53

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mertm53
Şimdi OkuyacakLarınız KesinLikLe Göz Ardı Etmeyin. Çok ÖnemLidir

ArkadaşLar, Son GünLerde Cs 1.5 ve Cs 1.6 Üzerinde YapıLan HiLeLer MeydanLarda Çokça doLaşmaktadır.
Ve Bir çok pLayer Bu hiLeLeri Denemiştir. Bugun 4 Kişi MSN'de KuLLandıkLarı Omega Hooks Lugt WaLL Hack Progr***** Açtıktan Sonra biLgisayar System32, KerneL.dll AyarLarının BozuLduğunu söyLediLer. ArkadaşLar KuLLandığınız ProgramLarda % 100 Virüs Var Fakat bunLarı Antivirüs ProgramLarı Görmemektedir.

HiLeyi Gören Tek AntiVirüs Programı Avast ( Alwil ) Şirketinin Ürettiği Programdır. 2009' un En İyi Antivirüs Programı oLarak SeçiLen Program GüvenLik ProgramLarı BöLümünde VeriLmektedir.
( Lütfen Antivirüs Progr*****zı Seçerken GüvenLik ProgramLarı böLümünden Yardım aLın. )

En İyi Anti Virüs ProgramLarını Oraya Konu oLarak Açtım Lütfen hiLe kuLLanırken DikkatLi oLun Hesab NumaraLarınızı vs. ŞifreLerinizi Kaptırmayın. ( Forumumuza
Üye oLan BannedR isimLi Arkadaşımız Bu hiLe Yüzünden NetbiLgini.com' a Giriş Şifresini çaLdırmıştır. Sonradan geri aLınmıştır. )

Omega Hooks Dediğiniz Fake sXe Programında % 100 Trojan Seviyesinde bir Virüs Vardır Fakat Antivirüs ProgramLarı bunu Görmemektedir. DikkatLi oLun

NOT:Yönetici ArkadaşLarımdan Rica Ediyorum Konuyu KapatmasınLar Ben SizLer için hazırLadım ve Sundum Sizin iyiLiğiniz İçin. Sırf Sizin GüvenLiğiniz İçin

NOT: Bana haLa NOD32, ESET En iyi Antivirüs Diye söyLenmeyin. Herşey ortada. Bi kaLdırın AntiVirüs Progr*****z Avast Kurun bakaLım Kaç tane Virüs Çıkacak. Sonra geLin Buraya söyLeyin.

Herşey SizLer İçin ArkadaşLar :001_rolleyes:

ALINTIDIR...

Unutmadan söylim alıntıdır...

Alıntı ! Burç abi açmıştı bu k0nuyu. Alıntı yaz k0cum ;]

~`Sa0L Konu SabiT Bence. qüzeL PyaLa$ım aLınTı oLsun Ama qüseL`:)

yorumlarınız için saolun bu konunun acıldıqını bilmiyordum bilmeyenler vardır diye açtım bende konuyu başka siteden aldım zaten bunu

Ne sabiti yaaaaa

Geri