cs 1.5 duck olayı hakkında d-j nasıl yapılır bilen varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Respawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Respawn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Respawn
Cs 1.6 ve 1.5'te ben ctrl ile duck yapıyorum ---> Öyle duck yaptığım zaman adam resmen kalkıp iniyor zıplıyor gibi oluyor . Ama milimetrik ( Adam çok az zıplayacak şekilde ) duck yapanlar var . Mesela mean.westside , Duck yaptığı zaman adam sekiyor gibi oluyor . Öyle duck nasıl yapılır yardımcı olabilir misiniz ?? dj de diyorlar nasıl ypaılıyor ? :S duck + ctrl den baska tusa gore kod yazıyorlar yardım edin lutfen .

++duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait

bu komut calısmıyor :S Scroll duck :(((

Benım Bıldıgım F-g war ama kodunu bılmıyom ayarlayıp sekıyolar !

bulursan repe bogarım seni :D

16k Rep Var Repe İhtiyacım Yok Ama Coder Arklar var Yarın Sorup ÖzeLden Sana Atarım ok ?

Konu Kilit.#

şimdi vardı ama sxe de wait komutu kaldırıldığı için enqellendi hadi ben sana veriyim gene Lan üzerinden oynarken işe yarar

bind "v" "+duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait"

[quote="Jsw']şimdi vardı ama sxe de wait komutu kaldırıldığı için enqellendi hadi ben sana veriyim gene Lan üzerinden oynarken işe yarar

bind "v" "+duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait"[/QUOTE]

Onuda mıllete ben verdım ınsan alıntıdır yazar c0nTir1bioN :D

+duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait" bunu ekle

mesela bind k +duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait"

bind ... ++duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait" oqi

yada ,

bind "ctrl" "+duck"
bind "mwheelup" "duck"

ikisine aynı anda hareket ettirirsen olumlu yonde sonuc alıcaksın :)

Konu Yardim Bölümüne Taşınmalı Bu Bölümdeki Modlar Konu Locked#

+duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait" bunu ekle

mesela bind k +duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait"

bind ... ++duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait" oqi

bu degıl kardes :S ben sxe işleyeni dıyorum scroll duck :S

işte tamam bu sxe işliodu ama bilmem bn bunu kullanıom

of ya bılen yokmu :S

+duck;wait;-duck;wait;+duck; wait;wait;wait;wait;wait;wait; wait;wait;wait;-duck;wait" bu nu nereye yazıcaz nasıl kaydedıcez bı anlatırmısın bu duck+vaıt fln ne oluyo yanı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri