Cs 1.5 konsol :(

0
EXE RANK

panpanaber

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
panpanaber
Cs 1.5'de ilk girerken Konsol tıklıyorum server giriyorum. Bazen 1.5 Aşşa indiriyorum. Girerken 2-3 dakka uğraşıyorum hemen açılmıyor. Devam et diyorum. Bu Ekran çıkıyor;

Tekrar konsol tıklıyorum yine bu çıkıyor.

Napıcam ben :(

kardeşim cs'yi 3d modunda çalıştırdığın için o oluyor . oyunu aşağı çeksen veya esc bassan geri dönmem imkansız sürekli bu resimdeki gibi kalır :D senın yapman gereken open gl moda destekli sağlam bir ekran kartı almandır . sorunun ancak öyle düzelir . 1 gb nvidia veya ati alırsın . anakartına uygun olanını bilgisayarcıya sordurur alırsın bu sorununda hallolmuş olur . senın icin daha ıyı olur daha ıyı kasarsın bunun baska bı cozumu yok :(

1.5 oynamaya başlayalım dedik bir sürü sorun çıktı bre :S Başka yolu yokma küçük ekran oyniyim? :D

1.5 oynamaya başlayalım dedik bir sürü sorun çıktı bre :S Başka yolu yokma küçük ekran oyniyim? :D
yok bremın sendeki sorun 4 sene önce bendede vardı ne yaptımsa olmadı mecbur 100 ile 120 tl verıp 0 veya gittigidiyorda felan uygun fıyatlı 2.el temiz bir ekran kartı takacaksın başka olmuyor :bored:

Desene 1.6'ya geri dönicem ben :D
1 saatte indirdim 1 dakikada bitirdim :(

Flood yapcam ama düzelttim oldu artık olmuyor ole :D
OpenGl yaptım video modlarından oldu :D Kilitleyebilirsiniz :D
Balyoz Allah belanı versin para verdirtiyodun boşa :D

Geri