Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cs 1.5'de ilk girerken Konsol tıklıyorum server giriyorum. Bazen 1.5 Aşşa indiriyorum. Girerken 2-3 dakka uğraşıyorum hemen açılmıyor. Devam et diyorum. Bu Ekran çıkıyor;
kardeşim cs'yi 3d modunda çalıştırdığın için o oluyor . oyunu aşağı çeksen veya esc bassan geri dönmem imkansız sürekli bu resimdeki gibi kalır senın yapman gereken open gl moda destekli sağlam bir ekran kartı almandır . sorunun ancak öyle düzelir . 1 gb nvidia veya ati alırsın . anakartına uygun olanını bilgisayarcıya sordurur alırsın bu sorununda hallolmuş olur . senın icin daha ıyı olur daha ıyı kasarsın bunun baska bı cozumu yok
yok bremın sendeki sorun 4 sene önce bendede vardı ne yaptımsa olmadı mecbur 100 ile 120 tl verıp 0 veya gittigidiyorda felan uygun fıyatlı 2.el temiz bir ekran kartı takacaksın başka olmuyor :bored:
Flood yapcam ama düzelttim oldu artık olmuyor ole
OpenGl yaptım video modlarından oldu Kilitleyebilirsiniz
Balyoz Allah belanı versin para verdirtiyodun boşa