Cs 1.5 Küçük Ekran Oynama .. Her ekran kartı qeçerLi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ a1м.Fx`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ a1м.Fx`.
ÖnceLikLe #Sa BeyLer. Hérkéz bakıyoRumda Window Modé (Küçük Ekran) oynamak istiyor bunun çözümü sXé nin Daha ewweL sürümLerindé çaLışan sXeSux pRoqRamı iLe mümkündür .. Çalışmaz feLan diyenler şimdidén indirmésinLeR %1oo çaLışıyor qaRanti beyLer ..

a$aqıdaki LinqTén pRoqRamımızı indiRioRuz.. Daha sonRa Hl.éxé nin oLduqu Yéré Kısaca 0yuna qirdiqiniz Simqenin üzéRiné sağ tıkLayın " Özellikler " Hedef buL a qeLin we oraya atın .. ! Daha sonra pRoqramı açın Ama Hiç bi şeye dokunmayın 0yuna qirmez çünkü dikkaT edin bakın ayarlara dokunmayın Ph4nt0m h4x i feLan işaretLemeyin dsound.dLL Hatası aLırsınız sXe Kapanır ! .. Sonra Hiç bişeye eLLemeden Launc Cs Yé tıkLıoRuz .. 0tomatiq Cs baqLanıcak zaten Sw mize baqLanıp 0yunumuzu 0ynuyoRuz..

1 TéşékküR YéteRr # .. !

Kendi buLuşumdur haha

Not : éqéR béqenmediyseniz Normal boyuTa (Tam ekrana) döndürmek için Hl.exe nin içinde oLan dosyayı siLmeniz yeterLidir .. !

Linq : http://rapidshare.com/files/246398207/Window_Mod__..exe.html

Rapidden indiremeyenLer için : http://ul.to/e2tsup

Saq0l denicem De sXe Suxsu bekliyorum warmı ??? sende

tmm tmm Saol Anladım :D saol

Ben yaptım Oldu

SaoL ama qüsel diiL

bnde denedim eline sağlık saol ama bencede normal daha güzel ... emeğe saygı ... ;)

saçma küçük ekranda zevkimi çıkar :)

YorumLar için sağoLun Zaten bende bi ara Farkettim.. Sonradan akLıma qeLdi Herkez istiyor diye isteyenLer için koydum.. [ Bencede berbat :D ]

$agoL GüzéL PayLa$ım Ama kimsénin İşiné Yaramaz (:

İstéyénLér için Bence yarar :D

Yorum pLs ? ..

küçük ekranda bi awp açında görün awp crossu yeşil oluyor adamlar büyüyor %99 vuruyorsun

no-cheaT'dan girin :)

Ne Gerek ? :)

Paylaşım İçin Sağol

TeşekküRLéR Ama Denemicem:)

eline sağlık
geçen biri konu açmıştı bunu önermiştim
(bunu senmi mi buldun qwe qwe qwe qwe sende ii biliyonya bu 6.7 den beri var )
saygılar..................

eYw aslında 0kadarda kotu deıl

Saçma sapan yorumLar yazmayın .. :@ Ben küçük ekran oynamayı sewmém o yüzden hiç araştırmadım .. ! Ayriyetten kendim buLdum sandım ? .. pRoqRamı ben buLmadım Seviyesiz yorumLar yazma :@

yha link kırık yha

saol denemıcem...

Link kırık konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri