0
EXE RANK
-Karapapak
Fexe Kullanıcısı
evet sxe geçen ayarlar varsa lan gamede oldugu gbı cok aydınlık varmı
gamma 999
brightness 999
liggamma 1
bence bunlar en ideal ayarlar
Bi paragrafta bi insan bu kadar sacmalar, post kasmak için milletin konusunun altına alaycı bi uslupla cevap atma yeter!ben kimseyle tartışmaya girmiyorum yorumlara bakarsan kimin tartışma çıkarttığını görürsün sadece konuların içeriklerine cevap veriyorum kabul ediyorum bazen cevaplarken tartışma çıkartıcı kelimelerde olabiliyor fakat kast-i suretle bilerek çıkarttığımı kimse ispatlayamaz yorumsal olarak istemeyerek çıkartabiliyorum onuda birileri açık olarak görüp bana yüklenmeye çalışıyor bunu anlamak için profesör olmak gerekmez konuları dikkatli takip edince zaten ortaya çıkıyor.
Bi paragrafta bi insan bu kadar sacmalar, post kasmak için milletin konusunun altına alaycı bi uslupla cevap atma yeter!
Sus azcık motorun soğusun yavvv :/türünün bir örneğide sensin yazdıklarımda alaycı bir şey görüyorsan diyecek bişey yok + saçmaladığım yerleride göster bakalım nerde saçmalamışım işte sırf sizin gibiler oldukça bende böyle olmaya devam edicem post kasmakmış benim işim post kasmak değil doğruları söylemek şimdi angut angut yorum yazma burda asıl pos kasan sensin + saçmalayanda sensin yavrum benimle uğraşman için çok yol alman gerekir konuyu nerden nereye saptırdın dicek bişey yok post kasan kim burdan anlaşılıyor ben işin post kısmında değilim bu siteyede sırf post kasmak için üye olmadım yaptığım paylaşımlar'la hatırlanmak istiyorum vede öylede oluyor konularımın aldığı hitler maaşallah idare eder büyük bir devrim yapıyorum sen hala geri geri post kasıyosun saçmalıyosun diye beni küçük düşürmeye çalış ben 3 kuruşluk adamlara boyun eğmem ne burda nede başka yerde atıştığın adamlara dikkat et ben sana ağır gelirim.
Merak Etme motorum 7 gün içinde soğudu ama tekrar ısınıcak.Sus azcık motorun soğusun yavvv :/
ok byy..Merak Etme motorum 7 gün içinde soğudu ama tekrar ısınıcak.