CS 1.6 "gl, cl vb" ile ilgili yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan reugef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

reugef

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
reugef
Merhaba

CS 1.6 da cfg de bulunan kodların başın yazan gl, cl, hud vb kısaltmaların açılımları nedir? Yoksa bir anlamı yokmu? :huh:

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

cl oyundaki genel ayarların başına konur bir anlamı yoktur gl ise görüntü ayarlarınıdır bununda bir anlamı yoktur.

Peki doğrusu Nedir Bana öğret ! Bir kere Cl ayarı Nedir arkadaşım Cl_updaterate bune nedir peki veya gl_max_size 512 örnek bu nedir bana bunları açıkla ozmn madem bu kadar biliyosun.

[quote="~`Dynac|]verdiğin iki bilgide kısmen yanlış[/QUOTE]

peki doğrusu nedir ?

cl, gl, hud, sv bunların anlamı nedir ?

bak kardeşim cl client demektir.Sadece playerı yani oyuncuyu ilgilendirir.Oyunun akışı ile bir alakası yok.OpenGL ekran modudur.Anlamı yok dedin anlamı olmayan şeyi koyuyorlar dimi ? bu adamlar saf yani ? Sadece Counter da değil nerdeyse tüm oyunlar bu modda çalışır.Windowsun grafik yapısını oluşturan Moddur.

Sv Server kelimesinin kısaltılmışıdır.Server ayarlarıdır.

Hud oyun için konsol demektir.Bu savaş uçaklarında da var hatta bilirsiniz belki.Oyunda sizi bilgilendiren huddur. (mermi süre sağlık zaman vs)

Bunları bilmek için profesyonel olmak gerekmiyor.Birşey bilmeyip varoş gibi yorum atacağınıza araştırıp yorum atsanız daha sağlıklı olur.

İyi forumlar.

[quote="~`Dynac|]bak kardeşim cl client demektir.Sadece playerı yani oyuncuyu ilgilendirir.Oyunun akışı ile bir alakası yok.OpenGL ekran modudur.Anlamı yok dedin anlamı olmayan şeyi koyuyorlar dimi ? bu adamlar saf yani ? Sadece Counter da değil nerdeyse tüm oyunlar bu modda çalışır.Windowsun grafik yapısını oluşturan Moddur.

Hud oyun için konsol demektir.Bu savaş uçaklarında da var hatta bilirsiniz belki.Oyunda sizi bilgilendiren huddur. (mermi süre sağlık zaman vs)

Bunları bilmek için profesyonel olmak gerekmiyor.Birşey bilmeyip varoş gibi yorum atacağınıza araştırıp yorum atsanız daha sağlıklı olur.

İyi forumlar.
[/QUOTE]

Adam Coder`diyorum Dalaşmayın Otutrur İnsanı Şap Diye Aydınlatıcı Bir Anlatım Teşekürler Berk.!

[quote="~`Dynac|]bak kardeşim cl client demektir.Sadece playerı yani oyuncuyu ilgilendirir.Oyunun akışı ile bir alakası yok.OpenGL ekran modudur.Anlamı yok dedin anlamı olmayan şeyi koyuyorlar dimi ? bu adamlar saf yani ? Sadece Counter da değil nerdeyse tüm oyunlar bu modda çalışır.Windowsun grafik yapısını oluşturan Moddur.

İyi forumlar.
[/QUOTE]

Bilgiler için sağol Dynac :D

~`Dynac|][B]bak kardeşim cl client demektir.Sadece playerı yani oyuncuyu ilgilendirir.Oyunun akışı ile bir alakası yok.OpenGL ekran modudur.Anlamı yok dedin anlamı olmayan şeyi koyuyorlar dimi ? bu adamlar saf yani ? Sadece Counter da değil nerdeyse tüm oyunlar bu modda çalışır.Windowsun grafik yapısını oluşturan Moddur. Sv Server kelimesinin kısaltılmışıdır.Server ayarlarıdır. Hud oyun için konsol demektir.Bu savaş uçaklarında da var hatta bilirsiniz belki.Oyunda sizi bilgilendiren huddur. (mermi süre sağlık zaman vs) Bunları bilmek için profesyonel olmak gerekmiyor.Birşey bilmeyip varoş gibi yorum atacağınıza araştırıp yorum atsanız daha sağlıklı olur. İyi forumlar.[/B][/QUOTE] [B]arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmıs teşekkürler .. Konu çözüme kavuşmuş [COLOR="Red' Alıntı:
Kilit[/COLOR] #[/B]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri