Cs 1.6 hızlı awp kullanamama

0
EXE RANK

ohoooayıpya

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ohoooayıpya
Herkese Selam

Eski bir CS oyuncusuyum. Uzun bir aradan sonra 1.6'yı yükledim. Bilmiyorum oynunun yeni özelliği mi yoksa bende mi bir arıza var ama sniper zoom'um çok geç açılıyor.

Örneğin eskiden bıçakla gezerken hemen 1'e basıp awp'ye geçer ardından sağ tuşla zoom açıp en son da tetiğe basardım. Bu üç tuşa hızlı ve seri bir şekilde basabiliyordum. Ama şimdi awp'ye geçip akabinde zoom açmaya kalkınca hemen açmıyor 1 saniyelik bir boşluk veriyor. Durum böyle olunca hedef almam gecikiyor...

Bunun bir çözümü var mıdır? Yoksa buna kendimi alıştırmam mı lazım?

Herkese teşekkürler...

yokmu bilen ?

Pingin 10 dan yüksek Ve Fps 100 den Düşük ise Geç Açılır ... Bendede öle Oluyo Bot lar la oynarken ğing 0 ve fps 100 olduğu için erken açılıyor...!!

bildiğim kadarıyla bu her cs 1.6 oynayan playerların sorunu çünkü 1.6 da awp zoom u geç açılıyor 1.5 teki gibi değil. dediğin gibi 1 sn lik bi ara var.

peki asdadada dostum bunun için bir cfg varmı bu ayarı değiştirebilicek anında zoom açma gibi ?

zoom geç açılıyor bende de buna çözüm : zoomu adama bakmadan açıcaksın bilek kuvvetliyse adama çakarsın kuvvetli değilse awP kuLLanma zaten ..

bakmadan açmaklada olmazki gördüğün anda açıp çakıcaksın 1.5te öyleydi valla iki kişi bile olsa çatır çatır gidiyodu adamlar bunda birini vurana kadar öteki alıyo seni :S

bu 1.6 nın sisteminde olan bişi kardeşim bilmiyorum war mı bi cfg yada bi program ki sanmıyorum ule ibşi odluğunuda

aynen La ayni sorun bendede var sağ tuş 1 kere tikliyorum 2 kez tikladigimda açiliyor

Büyük Bİ sorun 1.5 awp ile 30 a 0 Frag yaparız 1.6 da awp iLe FoSsS :)

ama indiada da oyle oluo durbun acılana kadar bkle cıma acıldıtan sonrac ık hs show
wede lordsem o bilek isi bnde 1.6 28~3 frag yaptım durbunun gec acılmasına ramen ustelık bn t yim (map india) ctde top 1.si we 5. war ??? bu naıskl olcakk
wede 13 yasımdayım

Geri