cs 1.6 ping sorunu yardım yardım yardım :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Musstee*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Musstee*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Musstee*
şu son 1 haftadır pıngım 60-70 civarında doping net kullanmaktayım.
10 kere musterı hızmetlerını aradım bır suru hız testı yaptırdılar guncellestırme felan yaptırdılar degısen bısey yok hızım normalmıs ama cski pingim 60 70 arasında:@ pcdendir dediler tarama vs vs hepsini yaptırdım gamebosster gıbı oyun guclendırıcı programlarlar denedim ama nafile bi bilgisi olan varsa allah için yardım etsin :(:(:(

şu son 1 haftadır pıngım 60-70 civarında doping net kullanmaktayım.
10 kere musterı hızmetlerını aradım bır suru hız testı yaptırdılar guncellestırme felan yaptırdılar degısen bısey yok hızım normalmıs ama cski pingim 60 70 arasında:@ pcdendir dediler tarama vs vs hepsini yaptırdım gamebosster gıbı oyun guclendırıcı programlarlar denedim ama nafile bi bilgisi olan varsa allah için yardım etsin :(:(:(

Arkadaşım Oyundaki Ping bi nevi serverdan gelen tepki süresidir.
Senin İnternet hızının Ne kadar hızlı olduğu Önemli değil
Önemli olan Bağlantı hızları ;)
Çözüme gelince Bende de var aynı sorun tamamen Bağlantı kaynaklı Çözümünü Bulamıyorum

şunu dene fps_max 101 rate 15000 cs_cmdrate 60 cl_updarate 40 bunları yaz olmassa bunları yukselt alçalt :D

Arkadaşım Türkiye'de Her Şehrin Her ilin Ayrı Ayrı internet Alt yapısı vardır ping'e sebebiyet veren 2 şey onlarda 1, Cfg 2, Girdiğin Server + bu Serverin bağlı olduğu hosting bunu'da artık anlayın ? Her sorununuzda size müşteri hizmetleri yardım edemez ki hepside birbirinden mal ? adama dersiniz oyun içinde ping var adamda ping nedir diye sorar yani bilmiyenle iş uğraşma demişler, Senin çözümün Düzgün rate ayarları bulman 2, Def kasman Ve çıkacak ping'ede razı olman,

arkadasım tam 5 aydır defaultum ve hiç bi sekilde cfg acmıyorum ratelerım klasık 25k 101 101 ratelerden oldugunu sanmyoorm tek bir serverde degil hem bu pıng

bir bilgisi olan yokmu aq

Bizim Milletimizin oyun Anlamında bilgisi fazla yoktur sana verilen örnekler burda mevcut onun haricinde istiyorsan araştırma yaparsın Ayrıca küfür etme gibi bir lüksün'de olduğunu sanmıyorum Herkesin bildiği bir şey vardır elbette,

Format At Xp Ye Çevir Bir Şeyler Yap :D

Geri