Cs bir dizi sorun :( +++rep

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rossi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Rossi

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Rossi
Beyler bir takım sorunlarım var yardım edecek arkadaşlar hem + rep hemde sevap kazanacaklar

1 - bu resimdeki şeyi nasıl kapatabilirim -----------------> [IMG]http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_936758303.jpg[/IMG]

2 - Crossun rengini değiştiremiyorum kızmızıda kaldı ayarlardan crosun rengini değiştiriyorum ama mouse bir kere tıkladığımda tekrar kırmızı oluyor
sad.gif

3 - Görüntü kalitesi çok kötü 1280x768 oynuyorum fakat görüntü kalitesi berbat bilgisayarla alakalı değil bilgisayar güçlü bi makine monitorlede alakası yok ayarlardan bi takım kodlar sanırım biliyorsanız söyleyin lütfen

4 - ileri gitme tuşuna bastığımda sağa ve sola gitme tuşları çalışmıyor ileri gitme tuşuna basmayınca çalışıyor.

BU KONULARDA YARDIM EDECEK ARKADAŞTAN ALLAH RAZI OLSUN + REP VERİCEM

o resimdeki cfg den kaynaklanıyor net;_grap 0 dı galiba

cros rengi ile ilgili bilgilendirme sitede mevcut

görüntü kalitesini oyuna girince ayarlardan opengl yapman gerekiyo iyi görüntü alman için

ileri gitme tuşlaıyla ilgili bölümde cfg den kaynaklanıyor ...

allah razı olsun kardeş bi sorunu hallettim

Hangi sorunları hallettin diğerleri için de yardım etmeye çalışiyim gerekeni açıkladım aslında ...

Sen benim CFG'yi kullanıyorsun galiba ? Bomba 4

Verdiğin küçük resim -graph ile kalkar eğer kalkmazsa net_graph yaz o zaman kesin kalkar ( + - değişir )

Cross'un rengi'ni CFG'yi açarak değiştirebilirsin. Bomba 4'te sabit yapmıştım. O renkte Kırmızıydı.

Görüntü ayarlarını crossu küçültmek için yükseltme en ideali 1024 & 720 'dir. Eğer ekran kartının performansını arttırmak istiyorsan 'gl' ayarlarında 256 olan bir değer vardır onu 128 yap. Ama görüntü kaliten düşer bunu unutma.

Yön tuşları içinde bunları CFG'nin sonuna yapıştır.

bind "w" "+forward"
bind "a" "+moveleft"
bind "d" "+moveright"
bind "s" "+back"

Tuş ayarları olmazsa kulladığın CFG'nin Bind Tuş Kombinasyonunda düzenleme yap. Sorununun çözülmesi temennisiyle.

Şu görüntü olayını halletsem başka bişey istemiyorum open gl 1280x768 oynuyorum ekran kartı ayar falan deil movielerde görüyoruz yabancı oyuncuların görüntü kalitesi harikulade benim pcnin onlardan kalır yanı yok sanırım bi takım consol komutları görüntü kalitesi normal düzeyde kullandığım cfgde fps arttırma amaçlı görüntü kalitesini düşürmüşler :( ben renklerin daha canlı olmasını istiyorum parlakta olmicak bunu nasıl yapabilirim ? yardımlarını esirgemeyin.

konuyu göremiyoruz reklama tıkla yazıyor tıklıyoz gene açılmıyo :S

Geri