Cs de SS ÇEKMEK ANLATIM .. <<<R3[q]u3[s]T>>>

1
EXE RANK

ozankaplan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ozankaplan
çoğunuz Ss çekmeyi biLiyor ama bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye söyliyim dedim :)

çok kısa 1 anlatımı var :)

çekmek istediğiniz yeri ( frag vb..) o anda klavyede sağ üstte olan PrtScn ye 1 kere basın.

sonra oyundan çıkıp paint`i açın. sonra o boş beyaz sayfaya ctrl+v (yapıştır) Yapn.

sonra kaydedin. :)ss niz hazırdır..

yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Bunu biliyodum saol bıde sole bısı war cstrike dosyasına da ss cekılebılıyor o nasıl oluyor onu solersen cok daha ıı olur cunku ıstedıgın kadar cekebılıyosun zaman kaybetmeden hemde bunu bılıyosan daha yararlı olacaksın emın ol ;)

map sonu pc kendılınden ss alıo onuda cstırıkeye atıo ıste sen cekemıosun onu pc kendılınden cekıo map bıtıo mesela fragın gozukuo o ara cekıo ıste.bence gereksız bı konu ama bılmeyenler olabılır hala saol :)

eVET MAP sonunda pc kendiliğinden çekip cs strike dosyasına atıyor :) ama siz map ortasında çekmek isterseniz anllattığımı yapın :)

biLiodm ama biLmeyebiLirdm biLmeyebiLenLer içn saoL :D:D

SaoL Ama Painte Yapıstırınca Bulanık Kucuk Cıkıor O Yuzden Painttede Düzeltmiş Gibi Seyler Oluyor. PrtScnSysRq ya basın world belgesine yapıstırın ordan resmı kopylayıp masüstü Atın.. İyi Forrumlar

saol da senın dedıqın sekılde cogu kısıde sıyah cekıor ss yı en ıyısı cfg ye veya konsola bind tuş snapshot yazın ornek(bind F5 snapshot) oyunda F5 tusuna bastıgınızda hl.exe nin olduqu yere ss yı atar ;)

ya bunu biliyorumda f5 le çekme nasıl oluyor ?

Ben'de Laptop Var Arkadaşlar .. Normalde'de PrtScn Basınca'da Olmuyor Arkadaşlar .. :)

Başka Bir yolu var mı ?

f5 le nasıL cekıyoruz ? cfg den fark edıo cfg ye ne yazıoruz

Geri