Cs DeadzoNe // CLiYou[R] [Cpt] ws -yoLa qeL* :) bakdaqeçme.

0
EXE RANK

-yoLa qeL*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-yoLa qeL*
tabi qsL oLck :)

tamamen yalan bu clıyour deıl fake bu clıyour senı ezer lan :)

Adı Duyulmus Kişilerle Vs Atıp Koysan Daha İyi Olurdu Ama Yinede Tebrikler :)

Selamun aleyküm Counter Strike 1.6 Da ba$Ladım Orada bi cLan Kurdum Adı İ d - s cLandı 1.6 artk basit qeLiyordu Sacma oLucak ama ewet basit qeLiyordu 1.5 e qecdim orada biras cevre edindim orada bir cLan kurdum Cs DeadzoNe daha sonra uzun süre takıldım ne sw ler qeldi qecdi esqi anet yeni anet superonly vb daha cok sölemesi uzun sürer cunki o anlar en güzel yanları sadece saglam kasmak deil karde$ arkada$ bulmakdı ve cs i sadece wall ciler 3ciler kirletir sanardım ama böyle aşşalık insanlarda warmış kimseyle ws atmiyorum cunki olucakları biliyorum yenilsemde hic bir wsden kacmam kacmadımda ayrıca benim clan'ım 2oo2de kuruldu Cs DeadzoNe // CLiYou[R] [CpTn] cFg yok Sadece Config war Kimse cfg'siz configsiz deildir mudlaka bişei wardır unudmayın önemLi oLanda sadece cfg deiLdir biLektir neyse fazLa uzattım beni daha yenicek oLmadı beLkide oLur ne diim ArkadaşLar $uanda ßu msj ı okuyan kesin Laf'ıma kar$ıLıq werck i$te qeL $u ip ws ataLım ama takmicam cunki oLucakLarı biLiorm oyüzden arkada$ımız ws attı ßenımLe yendım o sırada demo cekıordm deıdm Lan bu ws demosunuda cekım koyarım videoların arasına fantezi oLur o video'u hazırlayıp sızlerle payla$ıcam böyle rezil insanların toplumdan sürülmesi icin bişey yapamayız ama ne yapalım elimizden qeldiqi kadar bişeyler yapmaya caLşrz Tanıyan tanır kacmıcamıda bıLır allah'a emanet oLun sayqıLar :) ErdiNc üNaL sMsn bFr

Cs DeadzoNe // CLiYou[R] [Cpt] ws -yoLa qeL* :) bakmadan qeçme.

ed 7-3 öndeylen kaçtı ezo :) yine yoLa qeL akanzy :)

.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_201756098.bmp[/IMG]

yorumsuz qeçmeyin :)
Selamun aleyküm Counter Strike 1.6 Da ba$Ladım Orada bi cLan Kurdum Adı İ d - s cLandı 1.6 artk basit qeLiyordu Sacma oLucak ama ewet basit qeLiyordu 1.5 e qecdim orada biras cevre edindim orada bir cLan kurdum Cs DeadzoNe daha sonra uzun süre takıldım ne sw ler qeldi qecdi esqi anet yeni anet superonly vb daha cok sölemesi uzun sürer cunki o anlar en güzel yanları sadece saglam kasmak deil karde$ arkada$ bulmakdı ve cs i sadece wall ciler 3ciler kirletir sanardım ama böyle aşşalık insanlarda warmış kimseyle ws atmiyorum cunki olucakları biliyorum yenilsemde hic bir wsden kacmam kacmadımda ayrıca benim clan'ım 2oo2de kuruldu Cs DeadzoNe // CLiYou[R] [CpTn] cFg yok Sadece Config war Kimse cfg'siz configsiz deildir mudlaka bişei wardır unudmayın önemLi oLanda sadece cfg deiLdir biLektir neyse fazLa uzattım beni daha yenicek oLmadı beLkide oLur ne diim ArkadaşLar $uanda ßu msj ı okuyan kesin Laf'ıma kar$ıLıq werck i$te qeL $u ip ws ataLım ama takmicam cunki oLucakLarı biLiorm oyüzden arkada$ımız ws attı ßenımLe yendım o sırada demo cekıordm deıdm Lan bu ws demosunuda cekım koyarım videoların arasına fantezi oLur o video'u hazırlayıp sızlerle payla$ıcam böyle rezil insanların toplumdan sürülmesi icin bişey yapamayız ama ne yapalım elimizden qeldiqi kadar bişeyler yapmaya caLşrz Tanıyan tanır kacmıcamıda bıLır allah'a emanet oLun sayqıLar :) ErdiNc üNaL sMsn bFr

Nick'imi biLe yazamamı$ :D: nese Senin oraya koyduqun ss yetmez ayrıca orada bir yorum qördum cwp yazim dedm tanınmamışLarı dior demekki sen tanımamışsın beni ! bb

erdınc ben aykut :D

aykut video hazır karde$im beni uqra$tırma sana atıcam msn'den daha yazmm qerkn programlar war :S biyerden upload edersn artk !!

sen akıL aLmayı iyi biLiriz diyorsun önce kendine bi akıL aL ben oynarken demo kaydettm bakalım ne kadar yüzün kaLıcak o video izLesin ArkadaşLar

SaygıLar :)

yola gel valla ne zaman oyuncu oldun bılemem ama erdınc dıe yendım dıe ıddıa ettıın kısı kac yıldır def oynar ve oyunculugunla onunkı arasında dağ kadar fark var yanı dıyorumkı sen bunlarla anca kendını kandırırsın ve scol da her sekılde alır senı rahat ol

TeşekkürLer .

adam k1nq erdıncım benım yaw koyms m0vıeyı xFe

ßu yoLa qel saten Lama ya uqrasmayn kendi halinde takılıyo kazma :D

qeçenlerde aska qeLdik clan swsinde izledim yemin edeRim kazma odun qibi yürüyo ne ses kasmasını biliyo ne ateş etmesini.önüne bi adam çıkarsa anca öle vuruo :D :D :D
moLoz. ßurda miLLete iftira atıcaqına qit biraz kendini ve beynini qeLiştir. :D:D:D

rezıl oldu artık bakalım nedıcek ezme

zaaa mal olmus mal cliyor tebrikler kardes..

yo bu o ws deiL ondan benim ws 2. 7-3 ken kaçtınya sen onu söLe arkadaşLara sen bu movieLe kandırıon herkesi :) ne kadar ezosun ya beyler onun çektiği 1. ws 2.sinde 7-3 mal ederken kaçtı sizi kandırıor :) aLLah yukarda kardeş seni ona bırakıorm :) 7-3 ken cıktın hatırLa :) ezosun kaçtın 7-3 ken o movie önceki wsmiz bu kadar yaLanda oLmaz :(

Geri