Cs Expert`s & CLANINI DAĞITTIM HERKEZİN İSTEDİĞİ OLDU HADİ HAYIRLI OLSUN -İÇERİYİ OKU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kTy Dg C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kTy Dg C

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kTy Dg C
:(Evet arkadaşlar bu clanıda dağıttım biliyosunuz hiç bir zaman ben en iyi biziz demedim ama derece yapardık yalnız artık hiç biyer almıyo herkez küfür ediyo ben de sıkıldım olucak gibi değil
Cs Expert`s & bozdum herkeze hayırlı uğurlu olsun ben CS ye devam ediyorum bu süreye kadar benle olan insanlara çok teşekkür ederim hep kardeşimsinizbişey olursa hep yanındayım ! Yeterince bizibilen bildi şimdi yola SIFIRDAN başlamak lazım :) HERKEZE EYW sövenede,eyw diyene de hepiniz kardeşimsiniz;)

fAKE ŞELER PAYLAŞANLARA YALAN HABER VERENLERE YENDİK DİYİPTE qh AÇIPTA YENENLERE ONLARA EYW :) ÇÜNKÜ ARTIK SINIRA KADAR GERÇEKTEN GELMİŞTİM!

HErkeze istediği bu değilmiydi clanı dağıtmak o istiyenler biyerlerine kına yakarlar artık :)BEn mutluyum çünkü sınıra kadar geldik burda bitmesi lazımdı bitti :wink:

Boş konu
konu kilit.

ya bi kes mal boşsa bakma da yazmada o zaman allahım zaten sinirliyim

nediyem kardeş hayırlısı

Teşekkurler kardesim mejburdu zaten

moruk fake dıosunda he movıe fake olablır ama msn konusmaları fake olması ımkansız ustte msn adresı yazıosa :) eger

Haklisin ;) biz zaten aim,qh vb. Yapicak bisey yok :)

Cok iyi clandınız ama hayırlısı neyse o olsun tabiki..

Kurucam kardesim bu clani hic biyer almiyordu zaten ayni kisilerle tekrar bi clan kurup 0'dan yola baslicaz

Hayırlısı kutay seni en iyi ben tanırım :)

hayırlısı olsun kardeşim ...

Eyw yorumlariniz icin yarin kuruyorum clan yada cuma yanimda oldugunuz icin saolun

Yok BöyLe Bi Dava Mk La Hayırlısı Bisey Diyemen Olanla Ölene Care Yok mk

sağLam cLandı realde başarıLar

"siL başdan başlamak gerek bazen"

Bag kTy anLadın dımı Kardesım Benı :) -sound kıller`s qeLmek IsTErsen kapım acık sana kardesım :)

Eyw herkeze ama üzüldüm yani üzülmedim degil ama kapatmaya calisanlar sevinsin yeter ;)

haYrıLısı KArdrsım HayaTTa BaşarıLar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri