cs girince internet gidip gidip geliyo yardım beylerrrr lffennn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GnG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

GnG

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
GnG
csye girince 5 dk sonra internet gidip gelmeye başlıyo yrdım ltfennn

Eve gelen telefon hat kablolarını kontrol et. 2 tane kablo vardır bir hat üzerinde biri açık yeşil diğeri açık pembe o kablolarda büyük bir ihtimal kırılma veyahut kopma vardır. Isıdan olabilir teller bakır olduğundan çabuk kırılır hassatırlar.

Kontrol ettikten sonra gene hala aynı sorun devam ediyorsa yapacağın iş basit. Türk Telekom Yetkililerine hata raporu vereceksşn böyle böyle sorunum var evime gelen hat kablolarını değiştirmek istiyorum vs... dersin. Onlar gerekeni yaparlar.

Recep Tayyip Erdoğan'dan allah razı olsun önceden Türk telekom Devlet'teyken bir servis hatası için 1 ayda anca gelirlerdi. Şimdi özele geçtiği için elemanlar sıka sıka yapmak zorunda.Yapmazsa işten kovulacak oda yemediği için direk gelirler. Geçtiğimiz günde ben hattı kontrol ettirdim kabloları değiştittirdim yarım saat içinde geldiler tıkır tıkır yaptılar gittiler.

Evt bendede oluyodu kabloları deistirdm oldu

Bnde de Ev Telefonu çalınca İnternet Gidıor Sorunu Bir Türlü Çözemedim :S

heh ewt bnmkide oydu

Aynısı bende de oluyor. Yalnız onun sorunu basit elinizde modemle birlikte gelen Sprinter olması gerekiyor onu kullanınca gitmiyor.

Yoksa 2-3 lira verin alın. İnternet kesilmesinde işe yarıyor. Fakat biraz yavaşlama olabilir dikkat.

Saolasın :)

sağol by burç-x # aradım gelicekler

Önemli değil.

Kardeşim Kablolu Modem kuLlan önerim Kablosusda Sıkıntılar yaşıyablirsiniz:)

Geri