Cs hayatim " elveda " Önemlİ:::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Doru Olan bişi yaptım demişssin hep
Ghost 3d hile kullanmak doğru birşey değildir bunu anlıyamamısın zamanında sana hile dediklerinde sen hile değilim dedin şimdi ne değişti ? yazık demekten başka bir şey yok
qL..!

Ben Doru Olan bişi yaptım demişssin hep
Ghost 3d hile kullanmak doğru birşey değildir bunu anlıyamamısın zamanında sana hile dediklerinde sen hile değilim dedin şimdi ne değişti ? yazık demekten başka bir şey yok
qL..!

bana ghost yuz yuze denıldıgınde otur agla eyw derdım. cok tartısma yaratmıyalımda. ozelden tel no verıyım herkezın onunde landgamede atarm.:(

.

Hatasız kul olmaz

konu gncl yorumun ıcn saol.

Noix en az 7 yıldır cs oynuyorum ama herkesi kendine benzetme , sana şurda herşey üstüne yemin ederim heves için bile kullanmadım , kullanmamda .
Onu bunu geç ben hile kullananlar için sadece ACİZSİNİZ diyorum.

Noix en az 7 yıldır cs oynuyorum ama herkesi kendine benzetme , sana şurda herşey üstüne yemin ederim heves için bile kullanmadım , kullanmamda .
Onu bunu geç ben hile kullananlar için sadece ACİZSİNİZ diyorum.
sen kullanmıyor olabılırsın ama emın ol cs1.5 her clanda 1. hılecı var emın ol ustune basarak soyluorm her clanda 1. hılecı var !!

Neyse uzatmaya gerek yok Hee Bu Arada Nickni yeni qoruorum kac senedır cs oynuorm :) Ankara Team Noix de Herkes Tanır Ama senin ismini ilk kez duyuor goruorm :D :D asdadasd ;) 7 senelıksen ben 11 senelıgım ayk ol yoluna hadi qq

bana ghost yuz yuze denıldıgınde otur agla eyw derdım. cok tartısma yaratmıyalımda. ozelden tel no verıyım herkezın onunde landgamede atarm.:(

.
Sorun lan gamemi arkadasım burda yaptıgım sey dogru diyosun ghost kullanmamın neresi dogru ?
Ghost kullandım diyorsun yüz yüze denildiğinde otur agla diyorsun Benim karsımda ghost acıcak adam anasının karnından doğmadı koçum bana burda klavye delikanlılığı yapma..
Ghost kullanmamnın neresi doğruymus bunu bi açıkla.

Sorun lan gamemi arkadasım burda yaptıgım sey dogru diyosun ghost kullanmamın neresi dogru ?
Ghost kullandım diyorsun yüz yüze denildiğinde otur agla diyorsun Benim karsımda ghost acıcak adam anasının karnından doğmadı koçum bana burda klavye delikanlılığı yapma..
Ghost kullanmamnın neresi doğruymus bunu bi açıkla.
+++++++++

Z1rT`la şansa maça girdim 1.6 da clanı olsun kendisi olsun adam gibi adam..

ben yaptıgım seyın doru oldugunu demıyorm dıyormkı kullanıpta kullanmadım dıyenler artık acıklasın.

adam buraya sızden kufur veya laf yemek ıcın konuyu acmadı eyw doqru yapmısın delıkanlılık yaptıgın demek ıcın yaptı ıstese bu konuyu acmadan dırek cs bırakabılırdıde.hıle kullansada onla aranızda cok fark var erkeklık delıkanlılık durustlk dogruluk acısından..

adam buraya sızden kufur veya laf yemek ıcın konuyu acmadı eyw doqru yapmısın delıkanlılık yaptıgın demek ıcın yaptı ıstese bu konuyu acmadan dırek cs bırakabılırdıde.hıle kullansada onla aranızda cok fark var erkeklık delıkanlılık durustlk dogruluk acısından..

tskur ederım cavom - herkezın gorusu saygı duyarım ama :sad:

Doğru olanı yapmışsın, devam ;)

en azından delikanlıca itiraf etmişsin hll olsun ! kadir

eyw kardsm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri