Cs Hile Anketi. Lütfen Ankete Oy Kullanın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hile Paylaşılmasını İstiyor musunuz ?

• Evet, istiyorum.

Oy: 7 7.5%
  • Hayır, istemiyorum.

Oy: 86 92.5%

• Kullanılan toplam oy
    93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Arkadaşlar son zamanlarda forumda hile paylaşımı serbestti bildiğiniz gibi, bunun üstüne istemeyen birçok arkadaşımızda çıktı bizde bunun için bir anket yapıp kararı sizlerin vermesini istedik. Lütfen ankete oy kullanın.

*
Hayır, istemiyorum. oyunu verip paylaşıldığında indiren çok kişi var :D

Öncedende olmasını istemediğim icin yine olmasın diyorum ama üyelerimiz ne derse o olur

Sırf Burda Reklam için Hayır İstemiyorum Derler Ancak Konu açılınca Başka üyelikle "Çok SAĞOL KARDEŞİM EYW" Demesini Bilirler.

İstemeyoreem.

İstemeyoreem.

İstemeyoreem.

İstemeyoreem.

Arkadaşlar tartışma yaratacak yorumlardan kaçınalım lütfen oyumuzu kullanalım sadece.

Arkadaşlar Z1rT arkadaşımın dediği gibi daha önceden bende hayır istemiyorum demiştim ama az bir farkla hile paylaşımı serbest olmuştu şuanda hileye karşıyım. HAYIR.
[SIZE=13px][FONT=Trebuchet MS][B]Apojan[/B][/FONT][/SIZE] kardeşim senin dediğin gibi yapanlarda var çok iyi biliyoruz ;)

İs-te-mi-yo-ruz

Ben kişisel olarak istemiyorum ama eğer hile paylaşımı olursa forum için yararlı olabilir. Bana bu mesajımdan dolayı hile kullanıyosun diye düşünenler olursada ben cs'de artık sadece jail serverlarda takılıyorum. Ayrıyetten Lan oynuyoruz bazen. Oyumuda istemiyorum olarak kullandım..

Lanet olsun anasini satiyim 1 haftadir cs girmiyorum girdimde dün başlayan adam tariyor maça giriyoruz adamlar deli gibi izliyor sadece bu yüzden 1.6 geçicem inşallah anket hayir çikarda biraz rahatlariz .

ip adreslerinin dikkate alınması dileğiyle oyum hayır.

istiorum nedeni ise bu bir oyun dostlar neden bukadar onemsedıgınızı anlamadım (:

geçen seveye girdim adam allaha küfr ediyor bir oyun için şok oldum inanın anlam veremıyorum bu tür davranışlara

Kesinlikle istemiyorum.

TARTIŞMASIZ İSTEMİYORUZ EMİNİM ÇOĞU KİŞİDE BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.

Cs aleminin en büyük forumu olarak burda istemiyoruz seçeneği daha fazla çıkarsa,
ve hile paylaşımı yapılmassa ben inanıyorum cs'yi hileyle kasan çok az kişi kalır.
Çünkü en çok takip edilen site burası. Burda hile paylaşımı olmassa bi nebzede olsun azalacağı kanaatindeyim..

Kesinlikle istemiyoruz !!

İstemiyoruz desem yalan olur :p
tabiki istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri