CS NiCKinizin Anlamı Ve NeRden EsTiqi #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

ApocaLypse

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ApocaLypse
benim nickim DeadLy.`wL nickim nick ararken ölümsüz falan öle düşünyodum ölümle ilgili ölümsüz falan ölümcül geldi akLıma ingilizce anlamına baktım ve deadly beğendim ama m0narch nickiyle devam etmeye başladım fakat sıkıLınca deadly yazdım =) m0narch nickide bi Clanım vardı deep empire adında derin devlet bende dedimki adım paşha olsn bari =) m0narch yazdm işte ya sizin hikayeniz nedir ?

Bnm nıck -RasheAds~ HEP rusH attıgım ıcın ılk once r a s H ^^ di sonra hslerden sonra
-RasheAds~ oldu.. :F

Bi gün okula gittiğimde ark sırası yoktu sıra çekiyordu .

Masa üstüne baktım ReDAnqeR yazıyodu.

Bu nick çok hoşuma gitti kullanırım cs de falan dedim kullanmaya başladım

biraz şekil verdik RedAnqer.` olarak kaldı :)

Bi Ara Pc de TakıLıy0rdm Hata aLdım warning YazıyOrdu Hoşuma qiTTi kuLLanmaya başLadım Dedim Bende ; Karşımdaki kişiLerin HATA ' sı oLayım , ))

yabancı bi ülkede çewreyi koruma vakfının ismi CREAF. cok hosuma gitti azcıcık sekıl
werdık c r e a F ~ oynamamızlada süsledik ,))

Bende forumlarda dolaşırken bir konu buldum...
Eyer cs de professionel olduğunu belli etmek istiyorsan nickin 4 5 harfli ,
sonu veya başı büyük olmalıymış.
arkadaşıma söyledim bunu bana kerrA yap dedi :D bende biraz şekil verdim ,
kerrA` oldu :D

Bende forumlarda dolaşırken bir konu buldum...
Eyer cs de professionel olduğunu belli etmek istiyorsan nickin 4 5 harfli ,
sonu veya başı büyük olmalıymış.
arkadaşıma söyledim bunu bana kerrA yap dedi :D bende biraz şekil verdim ,
kerrA` oldu :D
e noldu şmdi böle yapınca profmu oLdun :D:D

Benimkinin anLamı yok sanırım 3 ders de zoR buLdum :D #.Jaqku~``

ben ingilizce dersinde hoca tAhtaya break yAzdi bende beqenDim ŞekiLLi yApTım
~ bReAk. `` <v|P> yAptim ama anL***** haLa biLmiyoRum .d.d

ben ingilizce dersinde hoca tAhtaya break yAzdi bende beqenDim ŞekiLLi yApTım
~ bReAk. `` <v|P> yAptim ama anL***** haLa biLmiyoRum .d.d
:D:D olm anl***** bilmediin keLimeLer kötü ya bnce yani sırf yazılışı güzel die nick yAzma

Liseye Başladım Dogum Günümde ilk Defa HEDİYE aldı Arkadaşlarım Oda bi Formaydı HENRY nin Arsenal Forması şaşırdım ama begendim Cok begendim Sonra Henry ile bütünleştim Cokda Seviyorum Ve İzinden Gidebilecegm Tek Futbolcu Bir idoL Benim İçin Thierry DanieL HeNRy ! O Yüzden Hayatımda Oyunumda Odamda Heryerde o var HENRY AŞkı Bitmezz Benim İçin !

Liseye Başladım Dogum Günümde ilk Defa HEDİYE aldı Arkadaşlarım Oda bi Formaydı HENRY nin Arsenal Forması şaşırdım ama begendim Cok begendim Sonra Henry ile bütünleştim Cokda Seviyorum Ve İzinden Gidebilecegm Tek Futbolcu Bir idoL Benim İçin Thierry DanieL HeNRy ! O Yüzden Hayatımda Oyunumda Odamda Heryerde o var HENRY AŞkı Bitmezz Benim İçin !
hmm çok güzeLmiş :)

Saolasın Kardeşim Teşekkürler :)

İsmim Burç, arkadaşlar genelde Cix derler bana, bir gün düşünürken BuRç-X aklıma geldi 'X' harfi 'İks' diye okunuyor ismimin sonundada 'C' var.

BuRç-X oluyor ordan. Bir nesneyi bir canlıyı bir varlığı ifade ettiğim için de By BuRç-X # oldu.

Adım EzLn Bu İsim Meksikada Kapitalizm'le Savaşan Zapataista adındaki bir devrimcinin Önderliqindeki Orduya Verilmiştir Açılımı Ejercito zapatista Liberation NacionaL dir .

İsmim Burç, arkadaşlar genelde Cix derler bana, bir gün düşünürken BuRç-X aklıma geldi 'X' harfi 'İks' diye okunuyor ismimin sonundada 'C' var.

BuRç-X oluyor ordan. Bir nesneyi bir canlıyı bir varlığı ifade ettiğim için de By BuRç-X # oldu.
teşekkürler burçum =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri