Cs Oynarken En çok dikkaT ediLecek şeyLer

2
EXE RANK

Fireman`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Fireman`
[FONT=Century ***hic]1.Saniyede Bir Silah Deiştirmeyeceğiniz [ BENiM GİBİ ][/FONT]
[FONT=Century ***hic]2.Çoğu Yerde Sesiz Gideceksiniz [ÖZELLİKLE MAÇLARDA][/FONT]
[FONT=Century ***hic]3.CS Oynarken Müzik Dinlemeyeceksiniz [SES KASAMAZSINIZ][/FONT]
[FONT=Century ***hic]4.Karşınızda 2 adam Varsa Bi Ona Bi Ona Değil Önce Tekini Öldürüp Sonra Ötekisini Öldürmelisiniz[/FONT]
[FONT=Century ***hic]5.Burdan Adam Çıkmıyo Dediğiniz Yerlere İyi Bakacanız [ BEN BAKMIYOM HEP VURULUYOM][/FONT]
[FONT=Century ***hic]6.Her Adam Vuruşunuzda Şarjor Değiştirmeyeceniz 2. adam çıkar [ BEN HEP DEĞİŞTİRİYoM HEP VURULUYOM][/FONT]
[FONT=Century ***hic]7.Hemen Adamlara Dalmıcanız Oyunun İlk 1.5 dk sini Pusucanız.[/FONT]
[FONT=Century ***hic]8.Belirli Yerlerde Duck Yapacaksınız.[/FONT]
[FONT=Century ***hic]9.Yakın Yerlerde AWP Almıcanız.[/FONT]
[FONT=Century ***hic]10.Bomba Sizdeyse En Arkadan Gideceksiniz.[/FONT]

[FONT=Century ***hic]EN ÖNEMLİSİ İŞ CFG DE DEĞİL BİLEKTEDİR[/FONT]

[FONT=Century ***hic]İYİ OYUNLAR[/FONT]

daha dogrusu Pc nin başında oturanda iş :) ( Akre[p] <ak47>

tmm işte dediğim gibi iş CFG de değiL BİLEKTE :)

Fireman Rep Almak İçin cfqlerin bitti saçmalama moduna qirmişsin sen :D

neden reP aLmak için yaPam saTen 19300 reP var ?

işte dıyom ya pc nın basında oturanda iş.

eveT :) aynı şeyLer :)

saoL bilgiler içn ama iş playerda ßiter

aynı beni anlatmışsın .. ' xP

teşekkürLer.. diKkat edeLim bakaLm bunLara.&

edersen bıde bılek varsa kınqsın xD

yakın yerlerde awp kullanmıcan dıonda :D knk ben sureklı kullanıom ama hıc olmuon nerdeyse xD cs'de 3 kuraL.

1- SES
2-BİLEK
3-İYİ DÜŞÜNME

bunLarı yaparsan saten kazanırsn.önemLi olan nerde ne yapacagını bılmektir.

Abicim bide Sey yaz Bombayı RasqeLe saLLamıcaz Napıcez Emın Oldumuz Yere Atıcez Atmassek ADamların Hp Azaltmıs oluruS EkLErsen Ne mutLu :)

````hir0 öLedir umarım SaaqoL ama benım tek eqsıqLııqım yani c0q sarj0r deqısıorm:S ama haLLettim ve dediqLerinin aynısı bende var + Bilekde saaoL PayLa$ım için Artık Beni SöyLüorsun ```:)

Bu yazdıkları hepsi doğru teşekkürler emeğe saygı

Tartısma yaratmayın

flood yapma burda ezık yok solemene qerek yok sen ezıklıklerını solemıssın kımse ole oynamaz ole oynayan adamın burda ısı yok flood yapmaktan uyarılsın pLs konu Lock !

kaRdeş önce yorumLara bak ne yazıyoLar çogu bende vaR ben yınede payLaştım
senı ıLqıLendırmez ok

Geri