Cs oyniyamiyorum :(:( yardim lutfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tarzhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

tarzhan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
tarzhan
ben oyuna girince def gırınce oynayabılıyorum ama capraz felan gitmiyo herhangi bi cfg acıp giriorum oyuna shifte basılıymıs gibi gidio ve sureklı ates edıo ben birşeye dokunmuorm cs sildm yukledım bir suru cfg denedım hepsınde boyle lutfen yardım edın!!

Bilgisayar sistemini yaz bu arada Kurdugum setupları yenile başka yerden setup indir resimli anlatıma bakarak kur belki bir yanlıs yapıyo olabilirsin

default gir oyuna consola şunları yaz harfiyen :)

cl_yaw"TAB" 9999
cl_ba"TAB" 9999
cl_si"TAB" 9999
cl_for"TAB" 9999

sorunun giderilir.

Bilgisayar sistemini yaz bu arada Kurdugum setupları yenile başka yerden setup indir resimli anlatıma bakarak kur belki bir yanlıs yapıyo olabilirsin
Hatalı yorum 563434 artık yeter kardeşim yardım konularında sacma sapan olmuyacak yorumlar atıp üyelere yanlıs bilgiler verme..

Arkadasım noixin dediklerine ek olarak bunları cfg nin sonuna ekle.
Otomatik ateş ediyor dedin ya onun icin bunlar.

bind "mouse1" "+attack1"
bind "mouse2" "+attack2"

Hatalı yorum 563434 artık yeter kardeşim yardım konularında sacma sapan olmuyacak yorumlar atıp üyelere yanlıs bilgiler verme..

Z1rT* Herkesin Kendi fikirlerini ve görüşlerini yazmaya hakkı var doğru olsun olmasın sonuçta bir görüştür elbette katkıda bulunmak istedi seninde bir yetkin var diye içine etme istersen seni bazen takip ediyorum'da görevini pekde iyi kullanmıyorsun onun için herkes görüşlerini yazmak isterse yazar iyidir kötüdür sonuçta bir yazıdır Anlamaya bilir aklından gelir söyler bakarsın oda işine yarar Ayrıca bu konuyu açan kişinin'de bu işlerde iyi olduğuda söylenemez Senin verdiğin Ve Noix'in verdiklerini kullansın bişey demiyoruz ama Başkalarının yorumlarınada efelik yaparak yetkilerimi kullanırım tarzında beyanlarda bulunarak yok bu saçma yok bilmem şu kanunun 563434 sayılı yasasına göre falan filan saçmalama bazen sana acayip uyuz oluyorum olmadık yerlerde kendini Forumun Zad'ı gösteriyosun ya sanki bişeymiş gibi unutma bir gün o yetkilerinde elinden gider,

Z1rT* Herkesin Kendi fikirlerini ve görüşlerini yazmaya hakkı var doğru olsun olmasın sonuçta bir görüştür elbette katkıda bulunmak istedi seninde bir yetkin var diye içine etme istersen seni bazen takip ediyorum'da görevini pekde iyi kullanmıyorsun onun için herkes görüşlerini yazmak isterse yazar iyidir kötüdür sonuçta bir yazıdır Anlamaya bilir aklından gelir söyler bakarsın oda işine yarar Ayrıca bu konuyu açan kişinin'de bu işlerde iyi olduğuda söylenemez Senin verdiğin Ve Noix'in verdiklerini kullansın bişey demiyoruz ama Başkalarının yorumlarınada efelik yaparak yetkilerimi kullanırım tarzında beyanlarda bulunarak yok bu saçma yok bilmem şu kanunun 563434 sayılı yasasına göre falan filan saçmalama bazen sana acayip uyuz oluyorum olmadık yerlerde kendini Forumun Zad'ı gösteriyosun ya sanki bişeymiş gibi unutma bir gün o yetkilerinde elinden gider,

Kardeşim ben yetkime güvenip kimseyi kücük düşürmüyorum o üyenin attığı tüm yorumları kontrol et ondan sonra gel bana burda ahkam kes olurmu ayrıca cok meraklıysanız buyrun sizde moderatörlüğe başvurun sizleride görelim.
Yetkilerimmi gidicek gitsin kardeşim, Allaha şükür elimizden her iş geliyor benim bu forum harici kendi forumumda var emin ol burası bana koymaz
Beni takip etmeye devam et beni tanıyamamısın sen birdaha benim yorumlarımın üstünede bana çok bilmişlik yapma olurmu ?

:) Senin yorumlarının üstüne yorum yaparım kardeşim itirazın varmı ? Ayrıca ahkam kesen çok bilmişlik yapan yok bana ters cevap verme ayrıca bu forum sana koymuyosa git kendi formunla ilgilen ve herkesin görüşleri kendinedir elinden her iş gelir tamam bişey demiyorum ama Bazen olmadık derecede saçmalayabiliyosun Yetkine güvenip kimseyi küçük düşürmüyorum diyorsan 2.ci yazdığın yeri oku bakalım ne olarak görüyorsun kesin anlamadın boşver :) Ayrıca Seni tanımak veya tanımamak istiyen'de yok sende beni tanımıyorsun ! Yetki alsam emin ol ki hepinizden daha iyi ve adaletli işler yaparım onun için Atıştığın veya kapıştığın kişilere dikkat et,

:) Senin yorumlarının üstüne yorum yaparım kardeşim itirazın varmı ? Ayrıca ahkam kesen çok bilmişlik yapan yok bana ters cevap verme ayrıca bu forum sana koymuyosa git kendi formunla ilgilen ve herkesin görüşleri kendinedir elinden her iş gelir tamam bişey demiyorum ama Bazen olmadık derecede saçmalayabiliyosun Yetkine güvenip kimseyi küçük düşürmüyorum diyorsan 2.ci yazdığın yeri oku bakalım ne olarak görüyorsun kesin anlamadın boşver :) Ayrıca Seni tanımak veya tanımamak istiyen'de yok sende beni tanımıyorsun ! Yetki alsam emin ol ki hepinizden daha iyi ve adaletli işler yaparım onun için Atıştığın veya kağıştığın kişilere dikkat et,
Tamam o zaman al yetkiyi adaleti bizde görelim ? o üyenin yorumlarını bi kontrol et bakalım sen konularla ne kadar alakalı yorumlar atıyor üyeleri yanlıs yönlendiriyor nedense benim saçmaladıgımı sadece sen görüyorsun bu forumda bi akıllı sensin galiba ?

Benimle ilgili bir sorunun varsa özelden yaz konuyu kirletmeyelim.

Evet Zırt Maalesef burda Tek akıllı benim :) yapcak bişey yok Neyse Konu Çözülmüştür heralde ozaman kitlensin veya açık kalsın,

Evet Zırt Maalesef burda Tek akıllı benim :) yapcak bişey yok Neyse Konu Çözülmüştür heralde ozaman kitlensin veya açık kalsın,

çok akıllı olmanın faydasından çok zararı vardır .

konu kapatılmıştır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri