Cs v1.5 Oyunda Sürekli Takılma Oluyor Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Helqu3ra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Helqu3ra

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Helqu3ra
Selam Aleyküm.
Arkadaşlar cs 1.5 public serverda veya maçtayken ekranda sürekli takılma oluyor. Bu takılmalar genelde 2 saniyelik oluyor ancak 35 dakikalık bi puclic serverda mapı oynarken nerdeyse tüm mapta 50-60 kere aynı takılmalar tekrarlanıyor. Sxe sürümünden kaynaklandığını düşünmüyorum. Önceden aynı şekilde problemler oluyordu yalnız dikkate almıyordum artık canımı sıkmaya başladı. İşletim sistemim (Windows Xp Service Pack 3) - (3 GB Ram) - (Nvıdıa Geforce 9800 GT 1 GB 256 bit) ekran kartı kullanıyorum.Pc'mde oyunu kasacak herhangi bi bi programın olduğunu söyleyemem. (Pc'de 130 tane mp3 var artık tahmin edin :) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sürekli online olamadığım için yazmış olduğunuz yorumlara cevap veremezsem şimdiden affola. Tekrar teşekkürler ..

Cs'de fazla takılma kanka ondandır :D

benimde win 7 2 gb ekran kartı 3 gb ram olmasına rağmen oluor. fakat yeni sxe yle başladı takılmalar çözüm bulan olursa direk yanındayım :D

Canını yerim senin kanki adamsın ;) <3

Aynı sorun bende de var :/ Daha önceki sXe 12.1 sürümünde uyumluluk ayarı yapmıştım sorun kalmamıştı. Ama bu 12.3'te aynı sorun gene var. Benim işletim sistemim de Vista.

Sxe sürümünden mi kaynaklanıyor sence kardeşim ?

Belki de virüsten kaynaklanıyordur. Masaüstü pc'de sorun yok ama laptop'ta takılmalar var :/ Bana kalırsa sXe artık bu işi bırakmalı, başka bir anti-hile kullanılmalı.

Belki de virüsten kaynaklanıyordur. Masaüstü pc'de sorun yok ama laptop'ta takılmalar var :/ Bana kalırsa sXe artık bu işi bırakmalı, başka bir anti-hile kullanılmalı.
Teşekkürler kardeşim. Sistemi geri yükledim, Cs ve sXe silip tekrar yükledim tamamen olmasada yine gözle görülür şekilde takılmalar azaldı. Şimdilik buda iyidir :)

Geri