CS Xtreme Güncellemeler ve Sxe hatası için Fixlemeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

HunTR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
HunTR
Tekrar'dan öncelikle S.a Arkadaşlar;

Bundan 1-2 gün önce Counter-Strike Xtreme v4 sürümü paylaşmıştım Fakat oyunda Bazı hatalar Dikkatimi çekti ve bunun üzerine kısa bir update çalışması yaptım ilk önceki hata bu sürümde maalesef Sxe çalışmıyordu ve hata geliyordu bunu Return update ile ortadan kaldırdık Sonra v_awp.mdl v_scout.mdl gibi hatalar geliyordu bunuda Return Update ile ortadan kaldırdık son olarak harita hatası geliyordu bunuda Return Update ile ortadan kaldırdık Geriye 1-2 Hata kaldı onlarada göze batar cinsten 2.ci hata oyuna girişte oyuncu seçme katagorisi var orda sağ alt köşede #Cstrike_Ritsuka_Name yazıyordu yani isim hatası vardı onuda Cstrike.rar ile telafi ettik geldi bir diğer hata olan MSCOMCTL.OCX hatasına bu hatayı ise Library Files ile telafi ediyoruz yani Hataları bir nebze olsa telafi ettik

şimdi neleri Fixledik ?

1- Sxe Hatası Fixlendi
2- VİP Hatası Fixlendi
3- Models Hatası Fixlendi
4- v_awp.mdl
5- v_scout.mdl Hataları fixlendi
6- Geri dönüşüm için Yani eski ayarları geri getirmek için Staff.rar Dosyası eklendi
7- MSCOMCTL.OCX Hatası library files ile düzenlendi
8- özel giriş için Counter-Strike MS-DOS Toplu iş dosyası düzenlendi.

Bunları tamamen kendim yapmış bulunmaktayım sorunsuz şekilde oynamak için güzel bir updater hazırladım umarım işinize yarar Son bir anlatım ile sizlere torrent linkini vereceğim bu dosyaları nasıl kullanacaksınız ? onun cevabını aşağıdaki klavuzda sizlere anlatıyorum.

1- Return Updatesini nasıl kullanabilirim
Eğer Sxe'li bir türk serverine girecekseniz Rar dosyasına Sağ tıklayın sonra buraya çıkart seçeneğini basın Ve Cstrike ile değiştirilecek onun için tümüne Evet diyin ve işlemi tamamlayın

2- Staff Updatesini nasıl kullanabilirim
Eğer Normal oynayacaksanız Staff.rar dosyasını kurun ve Cstrike ile değiştirilecek sorusuna tümüne evet diyerek işlemi bitirin böylece eski ayarlar geri yerine gelicektir.

3- Cstrike.Rar dosyasını nasıl kullanabilirim
Rar dosyasının içerisindeki resource isimli klasörü oyunun bulunduğu yere Cstrikenin içine atın sonra tümüne evet diyerek diğer resource ile değiştirin.

4- Library Files dosyasını nasıl kullanabilirim
Normal bir program kurar gibi next next start diyerek kurma işlemini başlatın ve sonunda finish diyerek işlemi bitirin dosyalar direk C:\System32'ye kurulacaktır.

Torrent Link
2shared - download MultiFixuploader.rar.torrent

Tür: torrent
Boyut: 153 mb

iyi oyunlar.

saol ama bu oyun tutulmuyo pek fazla.

torrente indirdim hiç yüklenmiyo 0.0% kalıyo ama yinede teşekkürler:001_unsure::soru:mad:

Geri