~ Cs`yi nasıL keşfettiniz ? Başlama Hikayeniz... :D

1
EXE RANK

[q`]hQ$tQq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
[q`]hQ$tQq
Başlık konuyu açıkLamıştır sanırım. Biraz Muhabbet edek AgaLar... :D

2001 yılında online oynamaya ba$ladım ozamanlar bananesanane cs serverleri vardı senoyna falan zoaman hikayeydi .d

Çok Guseldı o günler keşke o günlere geri dönebilsek.

Ramazan Başladımı Cs ye başLarım Yaz BaşLadımı Cs yi bırakırım:D

Valla internet cafede herkez oynayınca seninde canın cekiyo bi süre sonra bağımlı oluyon :)

İnternet kafade başladık sonra online duyduk ona başladık orda ameleler çoğalıncada gene kafelerde oynuyoruz.

Cs beni keşfetti desem yaLan oLur.iLk başladığım zamnLar Kafede falan oynuodum şimdi Kafeler sarmıo arkadaşlık ortamı bittiğinden Evden akıorum :D

Cs başlayı 1.5 Sene oLdu Diom kimse inanmıo :D

Cocuklugumuz oyunuydu kafede hL oynardık cs donduk :D:D:D:D sımdı yas 20 unı 2 orta 1 den berı oynarım 8 senedır.5 sene onlıne :D

simit satarak internete cs oynamaya gidiyorduk ama o parayla akşama kadar ezmedigimiz adam kalmıyodu ki sabah girip aksama kadar cs oynamak o zaman ayrı bir zevk veriyordu 2005de başladım online oynamaya.

Cs ye gecen sene basladım..Tabi online oynamaya..

Bundan öncesinde özellikle 2oo4 yılında baslıyıp 2o1o'na kadar oynadıgım için en çok yıllarım bu oyunda geçti :D Tabi başka online oynamaya calıştıgım oyunlarda vardı :D Gta Vice City - AoM [Age Of Mythology] Tabi internet cafelerin vazgeçilmezi olan Counter Strike her gidişimizde oynuyorduk..DAha sonra dedim neden buda online olmasın :D Biraz araştırdım ve geçen sene Cs Online Oynamaya basladım :)

Ben 6 yaşımdayken 1nternet kafede oynuordm walla .D daha sonra zamanla oynayamadm , sonra 5. sınıfa giderken bi arkadaşım oynuordu internettten bana öğretmişti s0nrada senoynada takılmaya basladık zamanla genckafeye geçtik :D

YorumLar İçin TeşekkürLer.. :)

Annem Önerdi Dediki Cs Oyna

KONULARA BAK KOP QWE yazık..

Cs ye gecen sene basladım..Tabi online oynamaya..

Bundan öncesinde özellikle 2oo4 yılında baslıyıp 2o1o'na kadar oynadıgım için en çok yıllarım bu oyunda geçti :D Tabi başka online oynamaya calıştıgım oyunlarda vardı :D Gta Vice City - AoM [Age Of Mythology] Tabi internet cafelerin vazgeçilmezi olan Counter Strike her gidişimizde oynuyorduk..DAha sonra dedim neden buda online olmasın :D Biraz araştırdım ve geçen sene Cs Online Oynamaya basladım :)
Hikayemiz aynı kardeşim :)

2 yıL Cafe'de 0ynadım 4,5 yıLdıR Ev'de TakıLıoM aRaDa CaFe'ye qıdı0m :D

simit satarak internete cs oynamaya gidiyorduk ama o parayla akşama kadar ezmedigimiz adam kalmıyodu ki sabah girip aksama kadar cs oynamak o zaman ayrı bir zevk veriyordu 2005de başladım online oynamaya.

ezmediğimiz adam kalmazdı diyo kardeşim her yerde bi hava atma hevesin var bi yol al :)

herkesde kral olmuş :))

`~arkAdas tawSiyesiyLe basLAdım ßende. ALLAH razı oLsun o cocuktAn. Daha bu sene basLAdım hady hayırLısı... ``

semih abi banada annem söyledi xDDD xDqweq we qetgj k4gnjh4swngzerojn ge4 yerdeyimmm X.dfq,sd.qW:qrşğ3yl5üyp5l3ğgfdd

zuhahah X:D

bende cs onlıne oynamaya 1950lı yıllarda basladım arkadas tavsıyesıtyle 60 senedır oynuorum hıc bıkmadım hala dwm

kafelerde oynardık aramızda 2 yıl önce felan sxe yede 1.5 yıl oldu başlayalı ...

Geri