~ Cs`yi nasıL keşfettiniz ? Başlama Hikayeniz... :D

Cs yi iLk oLarak Bundan 9 Sene Önce Oynamıştım :) O ZamanLar Bizde Pc yoKtu Babamın iŞ aRkadaşLarının evinde Oynamıştım Tabii botLara kaRşı Ve coK Hoşuma giTmişti Sona MahaLLedeki aRkadaşLar Zaten OynuoRdu O zman onLarLa beRabeR kitLere başLadım ve Sona eve pC aLdık Sona 2 Senede Evde Oynadm Sona bıRaktım 1 Sne Cs 'nin Yüzünü göRmedim Sona okuL baŞLadı kitLer başLadı Sxe acıLdı Dahada Kapanmadı Kapanmaz :)

Benimki bayağı bir geçmişe dayanıyor 99 yıllarına falan...

1.1 yayımlanmayan sürümü ile 96 yılında başladık bütün team elemanları aynı olduğu için zorluklar oluyordu onu piyasada 2-3 ay bile tutmadan kaldırdılar bekledik bekledik 98-99 1.3 çıktı sonradan sürümleri arta arta buralara geldi en son 1.8 vardı sanırım.

ben nasıl basladımı bile bilmiyom :D2 yıl önce knight oynuyodum net kit atıyorlardı arkadaş dedi bu bende başladım ama cs cok zevk knight gibi ama knight hiç bişeyden fazgeçemem :d

Karlı bir yaz akşamı.Dondurmamı yerken salepimi iciyordum.Paltomu giyip plaja cıkmak istiyorken.Camda bir
parıltı gördüm ve birde ses.Acaba nerden geliyordu.Cama cıktım.Karsı binada bir cocuk oyun oynuyordu.
Az izledim zevkli bir seye benziyordu.Bende yüzsüz bir insanımdır.Bu yüzden onların evine gittim.
Direk iceri dalıp "Bu oyun ne lannnn." diyecektim ki son anda babasını gördüm :D.Sordum "Daha yeni
oynadıgın oyun ne" diye.Babası oynadıgını bilmiyormus.Cocugada "Birdaha oynarsan bacaklarını kırarım demis."Tabii ben bunu bilmiyordum.Babası dalacaktı ki icerden annesi kostu.Babasının salladıgı tokat
annesine geldi annenin boynu kırıldı öldü.Babası bunun üzüntüsünden basta 112 arayıp sonra magnumla
(tabanca) kafasını patlattı cocuk krize girdi.Magnumu eline alınca ben ordan tüğdüm.Bütün komsular
dısarı cıkmıstı bende delirmis olmalıydım.Kendi kafama vuruyor o oyunu oynarken adamın bagırdıgı
gibi bagırıyordum "multikiiillllllll,manstırkillllll" ama nasıl oluyordu ben bunları bilmiyordumki eve gittim
internette bilinc altı okuma diye bir konu baslıklı siteye girdim...Artık bilinc altımı okuyabiliyordum.
Zihnimin derinliklerine bakıyordum orda bir simge gördüm altındada "Counter-Strike" yazıyordu.
Galiba bu olmalıydı "Zihnimin kapısını kilitleyip cıktım :D." Gogıla "Counter-Strike" yazdım bazı
videolar cıktı izledim.Ahanda bu oyundu.Böyle basladım ben(yalan la) :D

Pehlivan C.

YAZI BANA AİTTİR...

DESTEKLERİNİZ OLURSA KİTAP YAZACAM LA :D

Karlı bir yaz akşamı.Dondurmamı yerken salepimi iciyordum.Paltomu giyip plaja cıkmak istiyorken.Camda bir
parıltı gördüm ve birde ses.Acaba nerden geliyordu.Cama cıktım.Karsı binada bir cocuk oyun oynuyordu.
Az izledim zevkli bir seye benziyordu.Bende yüzsüz bir insanımdır.Bu yüzden onların evine gittim.
Direk iceri dalıp "Bu oyun ne lannnn." diyecektim ki son anda babasını gördüm :D.Sordum "Daha yeni
oynadıgın oyun ne" diye.Babası oynadıgını bilmiyormus.Cocugada "Birdaha oynarsan bacaklarını kırarım demis."Tabii ben bunu bilmiyordum.Babası dalacaktı ki icerden annesi kostu.Babasının salladıgı tokat
annesine geldi annenin boynu kırıldı öldü.Babası bunun üzüntüsünden basta 112 arayıp sonra magnumla
(tabanca) kafasını patlattı cocuk krize girdi.Magnumu eline alınca ben ordan tüğdüm.Bütün komsular
dısarı cıkmıstı bende delirmis olmalıydım.Kendi kafama vuruyor o oyunu oynarken adamın bagırdıgı
gibi bagırıyordum "multikiiillllllll,manstırkillllll" ama nasıl oluyordu ben bunları bilmiyordumki eve gittim
internette bilinc altı okuma diye bir konu baslıklı siteye girdim...Artık bilinc altımı okuyabiliyordum.
Zihnimin derinliklerine bakıyordum orda bir simge gördüm altındada "Counter-Strike" yazıyordu.
Galiba bu olmalıydı "Zihnimin kapısını kilitleyip cıktım :D." Gogıla "Counter-Strike" yazdım bazı
videolar cıktı izledim.Ahanda bu oyundu.Böyle basladım ben(yalan la) :D

Pehlivan C.

YAZI BANA AİTTİR...

DESTEKLERİNİZ OLURSA KİTAP YAZACAM LA :D

ibretlik.

walla kardeş 2002 20011 bi hayatım war ilk nette başladı cs sewdası sonra sxe siz oynuyoduk internetten sonra sxe işte :D

yanlışlıkla başladım :D

İnternet Cafede Arkadaşlarla Oynardık aramızda sonra Cafeye gitmemeye başladım sonra evde yükledim cs'yi online oynamaya başladım 3 senedir Cs 1.5 Online Oynamaktayım . 5 senede Botlarla Oynuordum :D:D

2007 Senesınde ıLk defa cafede kıt atarlarkeN qormusdum o zamandan beRidır oynuyorum bende ufak ufak oynuyordm smdı hastası oldk ckdk burakamıyoruz okullardan kacıp kıtlere qdıyorduk LANGAME turnuvalarına katılıyorduk 2007 de basladım bu csye 2 ay sonra onlıneyı orendım yardırdım qıttım sonra .d 4 Senedir oynuyok

iLk 2004 ` te Oynamaya Basladım 2005 ` te Online Oldum . deRken Böle Olduk .d

ben cs onardım ama kafam güzelken langame diyorum yanlız online yokken cocukluk dönemimiz :) talebeler gibi cs onardık aramızda sonra birgün tek başıma kafeye geldim bir genç cs onuodu sordum nasıl onuyorsun dedim netten dedi benide alırmısın dedim al dı :d oyuna sonra ben kendim başladım cs hergün maho cafede napıo cs kasıo :D ordan buraya aktık geldik kısacası.

Cs başlama tarihi : 8.50 yıl 1.0 bile oynadım :D
Online cs : 5.30 sene felan oldu senoyuncu vardı bilirim :D

cafe ortami sayesİnde baŞladik kaÇ sene oldu hatirlamiyorum bİle :)

Cafe ortamı.

Bizim SeanZz La Lan Game Oynardk :) Simdi hala oynuoz aynı Kafede Akıoruz :D baya oluo oynayalı onLıne

arkadaslarımın ıstegıyle basladım cdsını verdıler beraber oynamak ıcın sonra onlar bıraktı bız devam edıyorz bu sekıL ;

Bundan 2 sene once basladım ınternet vafeye ***urdu kuzenım benı orada oynuyodu banada oğretti sonra onlıne oynamaya basladım genckafede ******** akıyoruz vallaa

İnternet cafede gördüm oynayanları bide ben girem dedim botlarla basladım oynamaya sonra net üzeri :)

Csyi İnt Kafede Keşfettim :DD cocuklar dedıler gel oyna bızle oynadım oynadım sora onlardanda sağlam oynamaya basladım cs oynayalı 3 . senem ve hayLa bıkmadan oynuyorum~

Geri