0
EXE RANK
JACKAL223
Fexe Kullanıcısı
Sa beyler ben cs severim kingofda cs1 e girerim oda hep admin olur oyunu takip ederler hileleri gh falan anlarlar banlarlar die sadece buraya giriodum aylardır girerim ama şu son 3 gündür adam beni banlayıp duruyor durduk yere geçen adı isamıydı nedi onu vurdum sonra sakulrayı vurdum slayladı beni hemen sonra sakulta bot dedi bende sen lkingmisin dedim ona isa beni banladı hemen yemin ederim hiç bi hile yok cfg bile kimseden istemem hep nbden begendiklerimi kullanırım gh kullananlara falan hep sövüom enayiler diom ne zevk alıolar bide üstüne para veriolar diom bugune kadar hiç hile kullanmadım bugunden girdim swye 2 adam vurdum baktım sonra biri takashi bi daha bu sw gelme dedi lap ban attı girip nedenini soram dedim gene ban zoruma gitti ayıp elim alışınca oynayınca hile die ban demek istedigim haksızlık yapıolar para veriolar die biyerleri kalkıo adamların allaha şükür param var ne adminlik aldım şimdiye kadar nede hile almaya kalktım ben sadece öle zevk için girer oynarım güzel oynadıgımada inanırım ama zoruma gidio böyle yapılması lütfen bunların geçtim ama diğer admin arkdaşlar böyle şeyler yapmasın isteyen pcmede girer herşeye bakar ama bunlar adam deil kendilerini vurma frag yapma senden iyisi yok :sneaky2: