Default kascaksaniz Şİfreler.

1
EXE RANK

ozankaplan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ozankaplan
Ewt arkADAşLAr ben cFg kuLLanmak isteMiyorum Def Kasmak istiyorum diYorsanız oyuna girdiğinizde ConsoLu açıp;;

cl_bob 0

cl_bobcycle 0

scr_cons(tab) 9999

hud_f(tab)1

fps_max 101

mp_decals 0

cl_dy(tab) 0

cl_dl(tab)123

Ewt arkaDAŞLar ben bunLArı yAzıyorum wE cfGden iyi vurULUyor.. tabi az biŞeyde oLsa biLEk varsa ;);)

eyv , sağol bide bende def kasıyom ama karanlık oluyo nasıl yapcam onuda solermısın ?

Senin Pc De vARmı biLEmem ama.. Masaüstüne gel sağ tuşa bas orDan gRAfik özelliklerine tıkla , ordanda renk düzeltmesi,,sOnra ParLAkLık Yazan Yeri Ne kadAr AydınLıq oLmasını isTiyorsan sağ tArafa gEtir... hEr Pcde bu özellik olmayabilir..!!

teşekür' , ederim ama bulamadım bende yok galiba .

Bu konuyu nasıl kapatabılırım :S başka uyelık açtımda ordan açtım bu konuyu

yaw allah için ne işe yaradığın şifreyi yazma şuraya :S

cl_bobcycle 0

bunun sana ne gibi bir yararı var söylermisin bana? hedef şaşırtmaktan başka hiçbir işe yaramıyor bu şifre, nedense ne kadar cfg indirdiysem bu şifre var içinde. arkadaşlar bakın bu şifrenin neden yararsız olduğunu size anlatayım oyuna girin deneyin ve görün. normalde bunun orj. ayarı 0.8 dir. şimdi elinize awp alın ve cl_bobcycle 0 yapın, çift zoom açarak yakınınızdaki bir duwara ateş edin, sizin zoomunuz nerde ve kurşunun nereye gittiğine dikkat edin. bu şifre ile kurşunlarınız crosshair in çok altına gitmekte. eyer bu dediğimi oyunda yapamazsanız yazın tekrardan anlatayım size. ama bu şifre çok gereksiz ve adamı wurmanızı engeller!!!

Geri