Depresif Eziksin [Ws SS] Yazık (: Bu Ezikler Neden Cs Oynarki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

firstkill

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
firstkill
[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/9686/105ws.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Arkadaşlar Durum Gayet Acık Ortada ... Depresif in ezikliğini goruyoruz :D yorumlarıını Bekliyoruz (:

-Yenilme Mazereti ise Şu : Karsıdan Karşıya geçerken Vurdun ahah :D [Tmm Senin Hatrına 10-6 Olsun Eziklere Avans ]

-Cfg Mastersin Dicek şimdi onunda cevabıı şimdiden veriyim .. [Socl Gel ? 10000 Kere Gel Dedim yemiyosa Yemiyo De ]

~Jai maL Joue // -TheTveT* <C> :001_cool::001_cool:

tmm yenmıssınde :D yazık fln :D yakısmıor :D

(: Ağza Alınmicak Küfürler Eden insanlara yakışıyor ... Ezik İşte :D

tmm iyi qüzeL yenmissinde bence abartmaya qerek yok ama tebrıkLer :)

Eyw. Ağza alınmicak küfür edenlere çok yakışıyo Eğer Bunu Beğenmediyse bugun , yarın nezaman isterse bidaha yapalım. xD Tabi Yerse :D

[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/9686/105ws.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Arkadaşlar Durum Gayet Acık Ortada ... Depresif in ezikliğini goruyoruz :D yorumlarıını Bekliyoruz (:

-Yenilme Mazereti ise Şu : Karsıdan Karşıya geçerken Vurdun ahah :D [Tmm Senin Hatrına 10-6 Olsun Eziklere Avans ]

-Cfg Mastersin Dicek şimdi onunda cevabıı şimdiden veriyim .. [Socl Gel ? 10000 Kere Gel Dedim yemiyosa Yemiyo De ]

~Jai maL Joue // -TheTveT* <C> :001_cool::001_cool:

KaRdeşiM kime bu havanız ya tamam yenmişin tebrikler ama adamı bu kadar aşağılamaya ne hakkın var ?? Aynı şeyin sana yapıldığını düşünsene bide ... Sizin gibilere ne dıo bılıomusun EGOİST deniyo kendinizi sürekli tatmin etmeye çalışıyosunuz ....

Çağrı Arkadaşım Anaya küfür eden bir insana herşeyi yaparım (: SaoL yorumun için Teşekkürler. Anneye , aileye küfür edenede bişey deniyo ama burda yazarsam Postalarlar :D

Tuna Daha Dune Kadar O Cocuk Icın Kıcını Yırtıordun Ezik Oldugun Senden Bellı Velet dıorsn 16 yasındasın ne ayaksın sen ? sag mı sol mu sw almıssn toton kalkmıs

bi insan yanlıslıkla nasıl kill ceker ? Tbrklr ama Daha inandırırcı bisiler bul :D

Feet gardaş anana küfür ettiyse boşver gardaş delikanlılık sende kalsın ..

Tebrikler ii yenmişsin (:

beyLEr Ben ne kendime k1nqim diorum Nede kral benim diorum Bana düşmez abiLerim warken benim yaşım 15 :] Ve feet bi payLaşım yaptın herkes kötüledi :D kısacası bi daha payLaşım yapma sen wqwq

Not : Bu cevap cevap sayısını +1 arttırmak içindir :]

depresif tmm istersen daha fazla uzatma oke ??? Banlanmak istemssin heralde ???

Cağrı SS yi Ortpas Etmek İçin Elinden Ne Geliyosa Yapıyo Yazık BoşveR (:

2- Paylaşımı Senin Teamınla , Seninle Ws Attığımız Her Gün Yapcam :D :D:D

Ayyy Yazık Eziklerden Biri Yenmıs Bir Arkadasımı Sevınıor Depresif [Emir] Kardesım Tarafından Sevındım Neden Garibanları Sevindiriyor Sevabı Buyuk ok BY

konu kilit tartışma yaratıyor

ahahah :D nedense bana hakaret içerici mesajları atanların hepsi su anda üye olmuş ve mesaj sayıları 1 :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri