Ders 4 HLTV veya Record Kaydetme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
[video=youtube]
HLTV ve Record'dan bahsedecek olursak..
HLTV; CS 1.6 kendi içinde bulunan,sizin CS'nin içinden video alma programınız'dır. HLTV'nin Record'a göre ayrıcalığı, Tüm oyuncuların gözünden kaydetmesidir.
RECORD; Record ise sadece kişiye özgü yani kendi gözünden video çeker, HLTV göre pasif durumdadır. Sadece sizin gözünüzden kayıt alır.
Bu dersimizde HLTV ve RECORD nasıl kaydedilir ve kayıt dosyalarımız nerededir ve hangisi HLTV hangisi RECORD'dur ondan bahsettik inşallah anlaşılması kolay olur.

Peki bunu ben yaptım recordla bende cstrike içnde t.dem diye bişey oluştu peki ben bunu vegasta düzenlemek ıstıyorm ama ypamıyorm oo nasl olcak ?

kayıt işlemini yaptıktan sonra Fraps acıoyuruz ve cs giriyoruz consola viewdemo t.dem yazıp oyuna baglanıoruz sonra sitediğimiz sahne icin F9 kayıt başlat tusuna basıp kayıt alıyor ve yine F9 kayıt durdur komutu ile kaydı duruduyoruz sonra Fraps klasöründeki Movies klasörüne girip cektiğimiz kaydı sonyvegas ile düzenleyebilirsiniz.

Fraps aç
Oyuna gir
viewdem t.dem yaz
F9 kayıt yap
F9 Kayıt durdur

Ve düzenle

kayıt işlemini yaptıktan sonra Fraps acıoyuruz ve cs giriyoruz consola viewdemo t.dem yazıp oyuna baglanıoruz sonra sitediğimiz sahne icin F9 kayıt başlat tusuna basıp kayıt alıyor ve yine F9 kayıt durdur komutu ile kaydı duruduyoruz sonra Fraps klasöründeki Movies klasörüne girip cektiğimiz kaydı sonyvegas ile düzenleyebilirsiniz.

Fraps aç
Oyuna gir
viewdem t.dem yaz
F9 kayıt yap
F9 Kayıt durdur

Ve düzenle
eyW kardeş dediğini yaptım bu benm tek seferde cektıgım kayıtı 3'e böldü ?.

evet zaten hltv ile aldıgın demoyu kayıt edemessin sony de

Geri