DirectSoundCapture Hatası Alıyorum Yardım Edin :S

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cor$a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Cor$a

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Cor$a
adszkw.jpg

Cs ye GIrdıgmde server Acdıgımda Console Da bole Bır yazı cıkıyor :

Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.Sisteminiz için geçerli olmayan bir aygıt kimliği kullanıldı.Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphone

TURKCE Karşılığı : DirectSoundCapture'yi başa döndürmek için uygunsuz. WaveIni denemek. Sisteminiz için geçerli olmayan bir aygıt kimliği kullanıldı.
Dalga girişini başa döndürmek için uygunsuz. Sen, bir mikrofon boyunca diğer oyunculara konuşamayacaksın

Sxe Yeni Sürümünü Yükledikten Sonra Böyle Oldu Bnde Anlamadım :S LütFen Yardım Edin !

Hileleri kullandınız cs yi bozdunuz sonra nie böle hatalar çıkıor dionuz :) CS yi silip tekrar yükle %99 düzelcek.

Kardeş Hile Hiç Kullanmadım Kullanmıcamda (: Csyi Sildim Bastan yukledım Sorun Düzelmedı Hemde 2 kez Silip Yükledim Sorun Düzelmedi Yine :S

valaha :D ozaman bilemem belki bilen varsa yardım eder şimdi .

Tm İn$Lh Bilen Biri Çıkar (:

bak dostu bilen kımse cıkmazsa once directini güncelle sonra ses kartınla ilgili bişi yap güncelleme midir neyse işte sonra düzelmesse sistem yapılandırması yap

cmd-çalıştır-msconfig yaz enterla

Ok

ayyas_tr Dediğin Gibi Yaptım Sorun Düzelmedi :S
Başka Bir Fikri Olan Lütfen Söylesin :S

Sxe Kurduktan Böyle Olduysa Fix 2 Bekliyceksin Yapıcak Birşey Yok

pC vista oLduğu için aynı hata bende de verdi sxe nin fix2 yada fix3 sürümünü bekLemekten başka çaremiz yok :D

İnsLh Bir An Önce Çıkar :S Sxe Fix2

eğer biri mail atarsa sxeye mutlak yarın cıkar atacaklarınıda sanıyorum %100 çünkü yabancıların yarısından cogu win7 - Linux Fln Kullanıyor bunları kullananların bazılarıda cs oynasan tamam :D

Geri