Dizilerin Yerini Yarışma Programları Alıyor!

4
EXE RANK

~ k u k L a `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k u k L a `
Dizilerde bu sezon yaşanan hayal kırıklığı kanal yöneticileri yeni büyük bütçeli diziler yerine yarışmalara yönlendirdi. Pis Yedili ve Emir'in Yolu dışında dizisi kalmayan, sezon başında da Acun Ilıcalı'yı Star'a kaptıran Show TV yarışmalara yöneldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin karşısına çıkardığı En Büyük Show'u tutmaması üzerine yayından kaldıran Show TV, iki yeni ve iddialı yarışmayı ekrana sürmeye hazırlanıyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir'e rakip olarak değerlendirilen ve Behzat Uygur'un sunacağı Yaparım Bilirsin ile Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar'ın hazırladığı ve Ümit Erdim'in sunacağı Adam Asmaca yakında Show ekranlarında olacak.

Halen yayında olan Şanslı Masa, Kazanmak İçin 1 Dakika ve Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmalarının yanısıra Kanal D yönetimi, Şans Kapıda isimli yeni yarışma programını çok yakında ekrana sürecek.

TV 8 ise iki yarışma programını ekrana getirmeye hazırlanıyor. Usta televizyoncu Okan Bayülgen'in haftada 5 gün sunacağı ve farklı formatıyla dikkat çekecek olan Metropolis ile Mehmet Ali Erbil'in sunacağı Aşka Gel, TV 8'in yeni yarışmaları olacak.

Tamer Karadağlı'nın sunduğu ve geçen haftalarda ekrana gelmeye başlayan Güven Bana ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmalarının yayınlandığı ATV, 'Harry' isimli yeni yarışmasını da yayınlayacak.

Yeni dönemde bazı dizilerini yayından kaldıran Star ise, Acun Ilıcalı'nın hazırladığı O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yanısıra Eyvah Düşüyorum ve Büyük Risk yarışmalarını da ekranlara getiriyor. Star'da yeni yıldan sonra Survivor da ekranlara gelecek.

Geri