0
EXE RANK
DpsTeam
Fexe Kullanıcısı
Beyler Ben Hüseyin Yani TazManYa Ghost Moviem Çıktı ve Bana Güvenenleri Arkasından Vurmuş Oldum.Evet Bi hata ve ghost aldım ama hatamı 6 gün sonra anladım ve bıraktım.Bu bi oyun ve ben bir oyun için onlarca insanın küfürünü bedduasını alıp üstüne üslük para veremem.Şu oyunda bileğimle king olamıcaksam ne anlamı var.Bu olanları netbilginine konu açıcağımı söyleyince arkadaşlar açma boşver manyakmısın falan dedi ama artık saklamıyorum herkes bilsin istedim.1 Eylülde aldım 7 eylülde bıraktım ghostu.7 eylülden sonra temiz kasmaya başladıktan sonra eski olanlardan sonra ghost demeye başladılar ve bende bu açıklamayı yapmak istedim.Ghost kullandım diye bana küfür eden arkadaslarım oldu tabiki haklılar ama bu günden sonra temizim.Bu ghost yüzünden arkadaslarımla aram bozuldu.Ben bunu istememiştim gerçekten.Eğer böyle olcagını bilseydim hayatta almazdım.Tekrar tekrar herkesden özür diliyorum.O koydugumuz maç ss'lerinin %70'inde Ghost açıktı ve maç yaptıgımız teamlerden özür diliyorum kimse Başarı falan yazmasın hakkımızla kazanmadık o maçı
dps Teame Gelince:
Ben dps teami bütün gün maç atalım ve pub clanlarından farkımız olsun diye kurdum ve tamamen bir maç clanıydı.Clanda çok değişiklikler yaptım.Arkadaşlıgı ön plana almak istedim.Birbiriyle tartışanları attım şakasına bile küfür edenleri uyardım dinlemediler attım.Hatalarını anladılar aldım herşeye hoşgörü gösterdim ama bu bi takım ve bu takımda ghost var ben hariç bi kaç kişide.Ben herşeye hoşgörü gösteririm ama ghost almamın hata oldugunu anladıkdan sonra clanda ghosta izin vermem.Bu yüzden clan temiz olmadıgı için başkalarınında emegine göz diktigimiz için [dp's] Teami Bozuyorum
Hepinizden Tekrar Tekrar Özür Diliyorum
Artık Hatamı Anladım ve Temizim
dps Teame Gelince:
Ben dps teami bütün gün maç atalım ve pub clanlarından farkımız olsun diye kurdum ve tamamen bir maç clanıydı.Clanda çok değişiklikler yaptım.Arkadaşlıgı ön plana almak istedim.Birbiriyle tartışanları attım şakasına bile küfür edenleri uyardım dinlemediler attım.Hatalarını anladılar aldım herşeye hoşgörü gösterdim ama bu bi takım ve bu takımda ghost var ben hariç bi kaç kişide.Ben herşeye hoşgörü gösteririm ama ghost almamın hata oldugunu anladıkdan sonra clanda ghosta izin vermem.Bu yüzden clan temiz olmadıgı için başkalarınında emegine göz diktigimiz için [dp's] Teami Bozuyorum
Hepinizden Tekrar Tekrar Özür Diliyorum

Artık Hatamı Anladım ve Temizim