[dp's] Team Bozuldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

DpsTeam

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
DpsTeam
Beyler Ben Hüseyin Yani TazManYa Ghost Moviem Çıktı ve Bana Güvenenleri Arkasından Vurmuş Oldum.Evet Bi hata ve ghost aldım ama hatamı 6 gün sonra anladım ve bıraktım.Bu bi oyun ve ben bir oyun için onlarca insanın küfürünü bedduasını alıp üstüne üslük para veremem.Şu oyunda bileğimle king olamıcaksam ne anlamı var.Bu olanları netbilginine konu açıcağımı söyleyince arkadaşlar açma boşver manyakmısın falan dedi ama artık saklamıyorum herkes bilsin istedim.1 Eylülde aldım 7 eylülde bıraktım ghostu.7 eylülden sonra temiz kasmaya başladıktan sonra eski olanlardan sonra ghost demeye başladılar ve bende bu açıklamayı yapmak istedim.Ghost kullandım diye bana küfür eden arkadaslarım oldu tabiki haklılar ama bu günden sonra temizim.Bu ghost yüzünden arkadaslarımla aram bozuldu.Ben bunu istememiştim gerçekten.Eğer böyle olcagını bilseydim hayatta almazdım.Tekrar tekrar herkesden özür diliyorum.O koydugumuz maç ss'lerinin %70'inde Ghost açıktı ve maç yaptıgımız teamlerden özür diliyorum kimse Başarı falan yazmasın hakkımızla kazanmadık o maçı

dps Teame Gelince:

Ben dps teami bütün gün maç atalım ve pub clanlarından farkımız olsun diye kurdum ve tamamen bir maç clanıydı.Clanda çok değişiklikler yaptım.Arkadaşlıgı ön plana almak istedim.Birbiriyle tartışanları attım şakasına bile küfür edenleri uyardım dinlemediler attım.Hatalarını anladılar aldım herşeye hoşgörü gösterdim ama bu bi takım ve bu takımda ghost var ben hariç bi kaç kişide.Ben herşeye hoşgörü gösteririm ama ghost almamın hata oldugunu anladıkdan sonra clanda ghosta izin vermem.Bu yüzden clan temiz olmadıgı için başkalarınında emegine göz diktigimiz için [dp's] Teami Bozuyorum

Hepinizden Tekrar Tekrar Özür Diliyorum :(

Artık Hatamı Anladım ve Temizim

GEcte olsa bunun farkına varman güzel..

başarılar.! :D

Doğru ve dürüst helal olsun sana.

Geçte olsa farkına varıp kendini düzeltmen takdire şahet bazıları direk yeni kimlik yeni nick ile devam ederdi helal olsun

yorumlar için teşekkürler hatamı anladım artık

Hatanı Anlaman ' da Güzel Bişey. Hüseyin Abi İnsan Oğludur Hata yapabilir Ama suç bizde değil Bizi bu hileye ulaştıran Bu hileyi satan 0c'larda ... Sen Harbi Adammışsın ki 6 gün kullandın belli ettn bide yıllardır bunu kullanan ********ler var artık onlar profesör olmslar yzık onlara diycek bişey yok . Hatanı anlamana sevindim :) Clanı bozmanıza da üzüldüm :(

Helal olsun sana ettiğim küfürler saydığım hakaretler için bende özür dilerim senden. :(

harbyden lan bende bundan sonra 3d paylaşırsam o zaman xS

Helal olsun sana ettiğim küfürler saydığım hakaretler için bende özür dilerim senden. :(
Hak ettim kardeşim harbiden hakettim bu sefer.6 günlük bi hata yaptım ve bunun sonucunda arkadaşlarımı kaybediyodum az daha

Dogru ve durust helal olsn ne diyelim.

helal hüseyin ilk gün bu açıklamayı yapsan boşuna tartışmalar olmasa daha iyi olurdu ama genede güzel kardeşim en dogrusu buydu.bazıları gibi hiç deilse inkar edip devam etmedin.

hacı bak valla billa temiz oyuncusun san ıyordum iyi kasman önemli değil adam gibi adamsın diyordum maç alırken sizi göz önünde değil senin adamlıgını göz önünde bulunduruyorduk ama en azından bunu inkar edip devam etmeyi değil kabul edip bırakmayı seçmişsin helal olsun ne diyelim

Bende dürüst olayım ;

Gözümden Ana bacı sövdüğün gün düşmüştün ghost oldugun günü öğrenince çok sevindim ( neden oldugnu bilmiyordum ) ve senin ne mal oldugunu o gün daha iyi anladım .

fakat bunu bilki seni arkadaştan öte sevdim . sana clanı kurdugum adamlara vermedğim yetkiyi verdim fakat elimde tutamadım kaydın :)

ama ana bacı sövdügün gün çok büyük bir hayal kırıklıgı çok büyük bir hüzün yaşadım ama işte oyun için kalplerin kırılması bu demekti . ben real arkadaşlarımdan farksız sevdim seni sercanı, (khatlowu kardeşim olarak) mehmeti kemali fakat çok geçti senin için bence bu işi büyütme .

herkes dürüst oldugunu iyi biri oldugunu biliyor . hile olduguna hala inanmıyodum bu yazıyı okumadan önce ama neyseki her zamanki gibi en doğru şeyi yaptın ..

real ve cs hayatında başarılar .. hep sevildin hep sevileceksin ..

Bende dürüst olayım ;

Gözümden Ana bacı sövdüğün gün düşmüştün ghost oldugun günü öğrenince çok sevindim ( neden oldugnu bilmiyordum ) ve senin ne mal oldugunu o gün daha iyi anladım .

fakat bunu bilki seni arkadaştan öte sevdim . sana clanı kurdugum adamlara vermedğim yetkiyi verdim fakat elimde tutamadım kaydın :)

ama ana bacı sövdügün gün çok büyük bir hayal kırıklıgı çok büyük bir hüzün yaşadım ama işte oyun için kalplerin kırılması bu demekti . ben real arkadaşlarımdan farksız sevdim seni sercanı, (khatlowu kardeşim olarak) mehmeti kemali fakat çok geçti senin için bence bu işi büyütme .

herkes dürüst oldugunu iyi biri oldugunu biliyor . hile olduguna hala inanmıyodum bu yazıyı okumadan önce ama neyseki her zamanki gibi en doğru şeyi yaptın ..

real ve cs hayatında başarılar .. hep sevildin hep sevileceksin ..

Çayın benden Deniz güzeL konuşmussun qL :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri