[dp's] vs -r'tK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xd sen kendini ne sanıyosun abicim?belli 25 sin çok belli etme 10luk olduğunu bu kadar da belli etme!dünkü bebe bize hava yapıyor :S

ya ibo bizim yenmemiz sana batıyormu ?

La ibo bırak :D yendık dıe dusunsnler :D k1nq esat :D ahahahahahhahah aq s4l4 :D obez :D 160 kılo :D yendı bizi eed ;) hadi qq.

Etek6zoomLa attığımz maçta eL aLAmıolardı Hüso o zamn adam Vuramamıştı Şimdi Kink oLmuş

Ghostmaster Nadir aLıcıLarı ~> Tazmanya :D

La ibo bırak :D yendık dıe dusunsnler :D k1nq esat :D ahahahahahhahah aq s4l4 :D obez :D 160 kılo :D yendı bizi eed ;) hadi qq.

konuşmaya yüzün warmı hala ökz cock fotoya bak arakdan bişey gözükmüüor faceden büyüttüm kafası at kafası qıbı cockla cocuk olmam orhan hadı uc reteka clan bu kılan reteka clan :D

yas 15 sorun ? kucuk yasta seni annenle bırlkde yaptk dıe mı soruna qıdıo ;;) aglamaya dwm.

asdasdasd pompala behçet bunlar bu forumu sahipsiz sandılar ;) özcan yenmeniz değil de orhana laf saymanız batıyo bir sorun var mı???

yas 15 sorun ? kucuk yasta seni annenle bırlkde yaptk dıe mı soruna qıdıo ;;) aglamaya dwm.

14-15 yaşındakı cocuqun ağzınada bu laflar yakısıor lafta sikiorlar kac kere siktiniz anlamadım nese qq. ewet ağlıorum bu kılan reteka clan kınk kılan dıe.

hi eed ;) :D yuzsuz bellı :D yasım 15 cock qoruosan qor yasın 16 1 yıl ewel annen sıkısıp yapms senı bu ? k . 1 yas byksn dıe qotun kalkmasn sanaldan deıl analdan skrm ayk oL ;) he nbde m4l m4l msj atp drma naber dıo sowuoz hosuna qıdıo :D yaz smdı aglamıosan :D

asdasdasdasd qweqweqwe dasdgdsgsdfh hfghfghfghfgh şlilşlşklşilş öçmömömöçöö axcaszxca werwertertu t7ıyuıuıopuıopuıo

hi eed ;) :D yuzsuz bellı :D yasım 15 cock qoruosan qor yasın 16 1 yıl ewel annen sıkısıp yapms senı bu ? k . 1 yas byksn dıe qotun kalkmasn sanaldan deıl analdan skrm ayk oL ;) he nbde m4l m4l msj atp drma naber dıo sowuoz hosuna qıdıo :D yaz smdı aglamıosan :D

****** cocugu olduqunu bellı edıosun saten :D baban warmı mechul ^^ :Dhadi kybol annni skmeden.

haydeee quLum anca :D babam oldu taktırı ılahı senn ananenı sıke sıke oldrrm :D he bu arada ıboya 25 yasındayım demıssın yerlerdym :D kılon fazla :D ama yas 16 :D hadee qq agla :D kendı byk qostermeye calsmaya dwm :D bnde 97 yasındaym :D

haydeee quLum anca :D babam oldu taktırı ılahı senn ananenı sıke sıke oldrrm :D he bu arada ıboya 25 yasındayım demıssın yerlerdym :D kılon fazla :D ama yas 16 :D hadee qq agla :D kendı byk qostermeye calsmaya dwm :D bnde 97 yasındaym :D

hahaa İboya 25 demısım yarıldım a:D:D nb dekı yaşa bakıor söylüor ibo kaç yasındasın dedı 17 dedim bende ıspartada okudum dedi ;);) yanı senın anlamadıqın bısey küfürlere bak olay la :D cocuksun cocuk kalacaksın ok byé

hi ole :D msnde demıssın ıboya: D 25 die :D koptm :D cock qoruon cock qorcen :D obezsin obez kalıcan daha yorm atmıcam :D selpak yetmez :D

Yiyin birbirinizi :D

hi ole :D msnde demıssın ıboya: D 25 die :D koptm :D cock qoruon cock qorcen :D obezsin obez kalıcan daha yorm atmıcam :D selpak yetmez :D

dewam cocuk kralsın obez fotoya bak arkadan kocaman kafası war facebooktan resmıne baktım saclar dağınık sac desen stil yok yanaklar desen biton basıor dewam cocuk dewam sbs cocuquya daha :D fotlarına baktım uncacık bısy Bu küfürleri eden o Yuvarlağa Aldıqım Cocuktur BU kadar küfür bundan cıkıor yani :D

22348119082369622213972.jpg

owh o ne lan orhan bu senmisin :D

sanamı sorcam halil hem sana noluo ne bu tavır ?
Tavır yaptığım fln yok tartışma bitsin diye söylüyorum herkes ayrı birşey çıkarıyor. :@
dewam cocuk kralsın obez fotoya bak arkadan kocaman kafası war facebooktan resmıne baktım saclar dağınık sac desen stil yok yanaklar desen biton basıor dewam cocuk dewam sbs cocuquya daha :D fotlarına baktım uncacık bısy Bu küfürleri eden o Yuvarlağa Aldıqım Cocuktur BU kadar küfür bundan cıkıor yani :D

22348119082369622213972.jpg

Orhan yarıldım ahahahah bu senmisin :D ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri