Duck komutu Lazım !

0
EXE RANK

baran159

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
baran159
Arkadaşlar hani bazı cfglerde olur ya v +duck wait -duck +duck v ye basarısn adam kendılıgden 2 kere seker banada öyle komutlar yazabilirmisiniz ? Ben mwheelup yukarı bide ctrl yaparken ateş edemiyorum ama bazı adamlar duck yaparken de ateş edebiliyo anlatabildeysem yardımlarınızı bekliyorum .

bind mwheeldown +duck :) işine yarar.

Mwheelup la bas sonra hemen ctrl bass 2 sık tekrar duck at sağa sola aynı şekilde vurursun. Duck her şey değildir duck atan adamı vurmak kolay zaten.

Mwheelup la bas sonra hemen ctrl bass 2 sık tekrar duck at sağa sola aynı şekilde vurursun. Duck her şey değildir duck atan adamı vurmak kolay zaten.
Atamamaktan daha iyidir :)
Duck atan adamı vurmak cokta kolay değil :)

Konu Yardım Bölümüne Taşınmıştır.

o dediğin kod sxe geçmiyor kardeşim :)

Yardımlarıznız için saoLun

o dediğin kod sxe geçmiyor kardeşim :)

Bahsettiğim kod alias kodları deil kardeşim şu alttaki gibi ufak kodlar hem Sxe geçiyor

bind "v" "+duck;wait;-duck;wait;+duck;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;-duck;wait"

Ama bu bana ağır geldi daha iyisini bilen varsa yazarmısınız ? Sanırım derdimi anlatabildim
:)

bind v +duck ağır gelmez normal eğilme olur ama bind mwheelup +duck da mouse nın topu kolaylıkla döndüğü için daha pratik olur bind v +duck un ağır gelme olasılığı yoktur .
bind mwheelup +duck yazıyosun adamla karşılaştığında 2 duck atıosun ctrl ile eğiliosun 2 -3 el ateş edip sağ sol kaç adamı avlamış olursun :D

Can bnm demek istediğim bak yukarıdaki yazdııgm komutu dene istersen sonunda ağır hareket ediyo bana hızlı duck üst üste seken lazım :) kendim mwheelup bide ctrl yapana kadar :D o komut çok işime yarar

Yokmu bilen biri ya ?

Bilen biri yokmu ya ?

bind mwheeldown +duck

yani sen diyosun ki bir tuşa basarak kendi duck yapsın ben ateş etmekle meşgul olurum diğer türlü duck yaparken ateş edemiyorum diyosun sanırım
yani 2 iş yapıcağına tek işe düşüyor
ama kodunu bilmiyorum

Senin karşında bir ' expower +duck ' atarım gözlerin vuracak adam arar lnfuejto :)

Duck'ın bile çeşitleri var kimi CFG'lerde adamlar çok basit atıyor, kimi CFG'lerde adamı görmek imkansız. Ankara'da bir arkadaşımda vardı böyle bir CFG. Hayatımda gördüğüm en sağlam +duck oydu ve onun üstünede hiç görmedim. 1-1'de vurmak gerçekten çok zor oluyordu.

mwheeldown +jump
mwheelup +duck

Duck atarken CTRL ile destek ver.

Duck komutunu mouse tekerlegıne ayarla aşagı dogru ayarla daha serı seker.. kendıne dogru ..

bind mwheelup +duck bu mouse tekerleğini aşağıya doğru döndürürken duck atar yanlız bunla beraber ctrl basman lazım onun komutuda aynı dır "bind ctrl +duck" ctrl ile yapmassan duck atman mümkün değil sadece adam olduğu yerde sanki sek sek oynuyomuş gibi zıplar :D ...

duck atan adamı vurmak daha kolay diyen kimse ona yazık :D ... yada sen vurduysan karşındaki adam duck atmayı bilmiyor :D ...

ctrl atıver duckı ne ugrasıon :D

bind mwheelup +duck bu mouse tekerleğini aşağıya doğru döndürürken duck atar yanlız bunla beraber ctrl basman lazım onun komutuda aynı dır "bind ctrl +duck" ctrl ile yapmassan duck atman mümkün değil sadece adam olduğu yerde sanki sek sek oynuyomuş gibi zıplar :D ...

duck atan adamı vurmak daha kolay diyen kimse ona yazık :D ... yada sen vurduysan karşındaki adam duck atmayı bilmiyor :D ...

:D aynen katılıyorum cünkü duck atmayı bilen bi adam antilop qibi sekio sürekli vurma oranı %70 azalıo :D
Bu arada Duck atmayıda Duck atanıda hiç sevmiorum :D

Geri