duck nasıl yapılır ?

0
EXE RANK

burakcanım

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
burakcanım
beyler scrol(masue topu) + ctrl ıle duck nasıl yapılıor yada baska turlu duck varmı ?

yapmasını bılıomusun ?

kardeşim öncelikle oyun controls ayarlarına gir ordan ctrl bul yanına tıkla ve maus topunu yukarı çevir sora kaydet oyuna gir

oyunda maustaki topu ileri çevirdiğin an ctrl bas bu işlemi hızlı bir şekilde yaparsan duck yapmıs olursun

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

soldaki TEsekkür et butonuna tıklamayı unutma :D :)

tmm teşekkürünü ettım :D mause topunu kaç kere çevircem bide çevirdikten hemen sonra bascam dımı hemen ardından yoksa aynı andamı bascam ? aynı anda olmuo galıba ...

maus topunu ittirdin an ctrl bas

Mouse orta tuşunu alta doğru çevirince duck at daha yararlı olur sol elin "w a s d" tuşlarındayken elinin kenarıyla Ctrl ye basılı tutabilirsin her duck attığında.
Zıplama tuşu olarakda mouse üst tuşunu kayıt et, Her zıpladığında yere düştüğün an bir daha topu üste doğru çevirip bunny yapabilirsin, Benim kendi ayarlarım böyle.
Sende bu ayarlarla oynamak istiyorsan eklentiden userconfig'imi indir rar'dan çıkartıp Valve\cstrike ye at..

buyrun bu şifreyi konsola yaz bind "mwheelup" "+duck" bu şifre mause topunun kuzeye dogru ***ürüldügünde duck yapmasidir güneyde yapmasini istiyorsaniz bu şifreyi yazin : bind "mwheeldown" "+duck"

scrol(masue topu) + ctrl ile Baska Türlü Duck yok

Geri