~`Dynac|`x & sWp_CaCa İmzaLı eSp (v3) cFq [WaLLHacK]Fix 1.0 Yenilendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eSp v4 gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3
EXE RANK

*Dynamic

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumqs.com
*Dynamic
Sağ Sol El Sorunu Çözüldü !
Fps Ayarı Düzeltildi !

Israrla eSp serime dev a m ediyorum.
Serinin beLkide son cFg si
04-06-2010
PerşemBe

arkadaşlar eSp v3 ü yaparken açıkçası gerçekten çok zorlandık. Hem özellik açısından hem de en iyi değerleri bulma açısından. Ama yine yaptım yapacagımı! Ben sözümü tutarım beyler. CS forumlarında 2 mb lık kopyala yapıstır cFg ler ses getiriyor ise bu cFg nin ses bombası şiddetinde olması gerekir!

eSp2 de Varolan ÖzeLLikLer ;

cFg ler sFx biçimindedir.

Sessiz defuse
Anti aFk
Terorist takımında c4 sizdeyse tek tuşla "matrix" hareketi yapabilirsiniz.
Crosshair rengi w,a,s,d,ctrl,tab,r ve mouse tuşlarına basınca değişir.
internet hızınız farklı olabilir. Bu yüzden ayrı ayrı rate ayarları koyduk "J" 8 MB rate, "K" 2MB rate "L" 1 MB rate ayarıdır.Pinginizin düşmesini istiyorsanız 8 mb uygundur.
oto Buy komutları vardır.En kapsamlı oto buy
sXe nin engelledigi "cl_bobcycle 0.8" komutu geçmektedir.
sXe nin engellediği "developer" komutu geçmektedir.
cFg çok sağlam kendi açımdan.Kafaya giden mermi sekmiyor hs gidiyor.Ayarlar kendi pc mle uyumluluk gösteriyor.
Görüntü kalitesi HD dir.

eSp3 iLe geLenLer ;

Her tuşa bastıgınızda con_color (console renkleri) değişir

O herkesin uydurdugu SeS paketinin aLasını kodladık !

Şu ana kadar sadece Model dosyaları ile yapılan "Bıcak sağ,Silah sol el " işlemini kodlarla gerçekleştirdim.(Kaldırıldı)

cFg deki rate ayarları çok az cFg de vardı ve (ÇaÇa) bunlara çok iyi bir değer vererek adeta oyunun kurallarını alt üst eden bir isabetlilik gösterdi

Oyun sırasında Microfon sesinizi duyarsınız ve sesiniz çok net cıkar. Hiç bir ayar yapmanıza gerek yoktur. [F]

T tuşu ile kan,sprey,mermi izlerini gösterebilirsiniz

P tuşu ile White WaLL açabilirsiniz(Kaldırıldı)

LAN GAME İÇİN SV&MP VE ALİAS AYARLARI MEVCUTTUR. BAKIN LAN GAME CİLERİDE UNUTMADIK :)

EN ÖNEMLİSİ SXE 9.0 IN ÇIKMASINI ÇEKİNEREK BEKLEDİGİMİZ GÜNLERİ HATIRLAYINCA KENDİ KENDİME GÜLÜYORUM.ÇÜNKÜ BEKLENTİLER HEP SXE NİN BU SÜRÜMDE CFG LERİ VE HİLELERİ TAMAMEN ENGELLEYECEGİ YÖNÜNDEYDİ. AMA SXE NİN AMACI NE BİLMİYORUM AMA BÜYÜK BİR KOD ACIGI VARDI; r_speeds 1

bu kod adeta bir hile gibi çalışarak düşmanın size nerden geldigine dair adeta size sinyal veriyor. sXe nin 8.4 sürümünde engelledigi bu komutun neden yeniden unblocked olmasını anlamıs değilim.

ÇALIŞMA PRENSİBİ : sol üst köşede bulunan sayılardan "Epoly" değerleri artarsa bilinki orda bir nesne (silah,bomba cesed) ya da bir kişi var.Anlayacagınız bir radar gibi işlior bu kod. :D ben bu yüzden artık ekrana bakarak değil sol üst köşeye bakarak oynuorm :)

Emeği geçenler ; ~`Dynac|`x eSp kodlarının tümü, (cFg nin) %60
ByNapolyon Main Kodları %20
SwP_CaCa ex&rate&ve internet ayarları %20

Her 2 arkadaşımada teşekkür ediyorum bana bu seride destek oldukları için :)

Linkler

http://www.upload.tc/download/39751/esp3-fix-1-_1.rar.html

http://uploaded.to/file/44camr

A macımız rekl a m değildir ! dosyalardaki site adları sadece 2 site arasındaki bağı simgelemek içindir !

Bütün özellikler çalışmaktadır! sonra çalışmadı demeyin! 100 kere denedik hepsini !

Kodlar teker teker incelenmiştir en ince detayına kadar incelendi! Kod tekrar gözümüzden kaçmamışsa yoktur !

Bu cFg yi kendi cFg si gibi göstermeye çalışan kişilere lafım Allah hepsini bildigi gibi yapsın ! hayatlarında kod dan anlamadıkları için ezik sitelerde saf insanları kandırın siz ;)

ilk yorum benden :D

süpper cfg kanki :D

adminstarımsın xD

emeğe saygı beyler teşekkür ederiz

saol kardesim denicem ...

çok dehşet cfg

Paylaşım İçin Teşekkürler Güzel Cfg :D

cfg lerine bayılıyorum kardeşim

Teşekkürler :)

r_speeds 1 dikkatimi çekti saol cfg için

cfg dehşet beyler sol elde ben oynayamazdım sol elde iken aldım dg yürüdüm

4 kere sıktım ölmedi son mermide adam 360 çaktım :))

bu nasıl cfg ya aimi walı 3d si çok kaçmış berk :)))

valla ismail eSp katalım dedk araya no recoil script koydk cFg costu valla :D

vala kardes üşenmeiş yazmışsın hll olsun guzel cfgye benzıor yapanların elıne saglık :)

Bu Adam İşi Biliyor Arkadaşlar Başka Cfgleri Boşverin İndirin Bunu.(Tavsiyemdir)!

emeğinize sağlık

Anlatım Süper Deneyince Yorum Yazıcam % 99.9 oLumlu yorum yazacagım kesin herkes begenmis :)
Not : 1.6 da qeciormu kardesim cok önemli 1.6 oynuyorumda

kardeş bnm önceki cfg de fps normaldı ama esp3 de 20 olmadı hiçç
cfg güsel ona lafım yokda bu fps yi nasıl halledebilrim yardımcı olurmuusn

kardeşim ekran kartı ayarlarına gir ordan bütün hepsini performansa göre yap bi gelişme olacaktır. hep fps niz 50 oluor 30 oluor suclu biz oluorz bendede fps 100 ne yapcaz sorun senn ekran kartında gelip 130 dolar verip sana ekran kartımı alayım kardeşim alla alla xS

eywww kardes cfg için denicem ıns :P

eLıne SaqLık kaRdes qeRcekTen SaqLam qıbı qozukuoR DenıyeLm bakalm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri