~ Eb0siy ~~ ( sersahih ) Rezillik Yok Böyle Bişe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

-AktAş.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AktAş.`
Arkadaşlar bazılarını bilir alchandez(uğur) ve bu ebosiy denen adam ws atmışlardı o ws yi hatırlayalım bi :

13075694095614832653.bmp

alchandez uğur adamı vs de yendi fakat adam
uslanmadı uğurun pc sine girdi ve neler yaptı kendini rezil etti bakalım bi :D

alchandezin pc sinden bişe çıkmayınca tekrar arama motoruna gidip 3d , wallhack yazan ebosiy fake hl.res yaptı ve milleti kandırmaya çalıştı ama -AktAş.` YEMEZZZZ :D
Azda olsa pc den anlayan arkadaşlar yukardaki değer atanmamış yazısını görüp bunun fake olduğunu anlar

01987569724973790403.bmp

Fake yaptığı iş ile miileti kandırmaya çalışan ve kendini rezil ebosiyin son sözleri :D
-AktAş.` Bişe bilmiyon diyosun ama sen bi şey bilmiyosun rezillik demii:D

33627685539773196529.bmp

HA SON BİRŞEY UNUTTUM BU FAKE HL.RES YAPIMI İLE İLGİLİ ZIRT IN BİR MOVİESİ VARDI ONUDA PAYLAŞIYIMDA EBOSIY ARKADAŞ REZİLLİĞİNİ GÖRSÜN :D

http://www.sk-gaming.com/video/352088-fake_inex_xzone_hlresdll_yapm_
fake inex xzone hl_res.dll yapımı :) | SK Gaming
fake inex xzone hl_res.dll yapımı :) | SK Gaming

Aktaş 1o numara açıklamssını kannka konuyu qL sana böyLe botLar arkamdan kosar anca :)

Fake diosn ama ben o gün Aydıngildeydim siz ne bot adamlarsınız Jd clan: D şrfsiz ugur sövmezdi eğer fake olsaydı o ss yide koysaydın mk botları

Fake diosn ama ben o gün Aydıngildeydim :D siz ne bot adamlarsınız Jd clan: D şrfsiz ugur sövmezdi eğer :D fake olsaydı o ss yide koysaydın :D mk botları
aga bu yeni üyeler beni deli ediyo la :D

qweqweq fake ss :) ugur helal lan sana ıyı ezmısın gangı <3 :D

lan bot orda koskoca msn yazıo kör :D ne fakesi ? ahaha :D botlara qel .d

ben kimseye bisy atmadım 3d fln atmış olsam ss alırdın ztn :D mk botu at iftira at :D salla daha salla .d

tartışma v.b yorumlar içerdiği için konu yoruma kapalı #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri