Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

teşekkürler

rapid le indiremiyorum indir e basınca boş menü çıkıyor neden?

teşekkürler

Çok teşekkür ederim her gün bir tane indireceğim:)

Arkadaşlar indiremedim yardımcı olur musunuz.

free download yazısına tıklayarak indirebilitsiniz yaklaşık bi 5 dakikalık beklemeden sonra

Arkadaşım 88 dk lık süre var indirmek için bu doğal birşey mi. ilk partı5 dk. açtı sonrakı partlar 88 dk vermiş normal mi süreyi kısaltamaz mıyız. Teşekkürler kolay gelsin

partların uzunluğuna ve senin netinin özelliğine göre süresi değişebilir ona birşey dememiz mümkün değil.

Umarım uzun süre linkler kalır çünkü intnetim kotalı o yüzden hafta bir tane indirebiliyorum.Ama kim yüklediyse Allah razı olsun çok hoşuma gitti bu dosyalar:)

güzel paylaşım, teşekkür ederim :thumbup:

azerbeycandan tesekkurler ben resul .. *allah razi olsun kardesim cok guzel bir paylasim olmus hakketen . az daha gormeseydim almak istiyordum aparayla yazik olacakti visa kartima neyse sagolun gercekten !!!

Paylaşım için sağol. :)

off ya 2 link calisiyor gerisi fos cikdi be !!! kirik link neden koyuyosunuz arkadasim ? *hata mesaji veriyor account hatasi cozumu yokmu bunun ?

İyi günler,
VOL 1 : GRAMMER KILLS YOUR ENGLISH SPEAKING bu bölümdeki linkler çalışmıyor.

emeğine sağlık kardeşim, mükemmel bir paylaşım olmuş, çok ihtiyacım vardı..

arkadaşlar linkler kırık değil indirebilmek için biraz daha incelemenizi tavsiye ederim. linklere tıkladığınızda sayfalar açılmıyorsa iyi bakın adresteki hatalı yerleri silin.. linkler kırık değil sadece hatalı yazılmış

Tüm linkler sağlam çalışıyor, teşekkür ederim :)

Aklıma takılan bir soru; VOL1 ile VOL4 arasında ne fark var? Her iki Volume de aynı konuları içer miyor mu?
Evet Vol 1 ile Vol 4 aynı sanırım orada bir hata yapılmış aynı dosyalar konulmuş.

artık 3 ayda konuşuruz bu pislik dili

Geri