Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

Teşekkürler.

Allah ne muradın varsa versin. Sen de benim gibi aradığın bişeyi önünde hazır halde bulursun inşAllah

selam v1 2. part error verio ne yapablirim
emeğine sağlık

Merhaba, Allah razi olsun , bu linkleri koyandan:) Ancak, ben 5.linki indiremedim(GrammerkillsEnglishSpeaking.part5). Aynı yolla diğerlerini indirebildim? Nerde yanlış yapıyorum acaba:(?

Sana teşekkür etmek az olur arkadaşım, allah razı olsun, çok güzel ve anlamlı bir paylaşım, emeğine sağlık.

Bir teşekkür yetmez sana bin kere teşekkür :):):)

Tüm linkler sağlam çalışıyor, teşekkür ederim :)

Aklıma takılan bir soru; VOL1 ile VOL4 arasında ne fark var? Her iki Volume de aynı konuları içer miyor mu?

Pardon, VOL1 ile VOL4 arasındaki farkı sormak istemiştim :)?

arkadaslar ben ındırmedım yaa:((yardımcı olurmusunuz bana

Çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık. Süper bir çalışma olmuş. Partları inderemeyen arkadaşlar kısa yolları kopyalarken biraz dikkat etsinler. Kısa yolun sonuna doğru boşluk olan kısımlardaki boşluğu silip o şekilde yapıtırsınlar.

selam, vol1 in 2. partından itibaren geçersiz adres hatası veriyor. kontrol ettim boşluk yok. acaba neden kaynaklanıyordur?

çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım ellerine sağlık.

çok TEŞEKKÜRLER,harika bir kaynak

selam,
arkadaşlar
Effortless English Program 4 DVD [Audio,video,book] 3.2GB
bu materyaller kimin elinde varsa ALLAH AŞKINA bana topluca kargoyla göndersin. Ben neyaptıysam indiremedim. Sanırım Ali Arkadaşın elinde var bunlar...
Bana acil lazım...
Emeğinin karşılığını veririm...

s.a kardeş. Ben de bugün yeni üye oldum. yararlı bir site yapmışsın. İnsanlara faydalı olmak için. Ben de effortless english indirecektim baştan sona kadar hepsinde ERROR: Login failed. Account not validated. (2b976ba6) yazıyor. neden acaba.
Dediğin gibi pack , part lara dikkat ettim ama olmuyor.
Yardım edersen sevinirim. teşekkürler

teşekkürler kardeş ;)...

teşekkürler

valla nde şu an indiriyorum ama baya yavas iniyor 36 dakka falan diyor normal mi??

Geri