EĞer cs ye gİrdİĞİnde oyundan atiyorsa opengl hatasi gİr İÇerİİ =))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dLrqN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

dLrqN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dLrqN
Arkadaslar bİ ÇoĞumuzun cs ye gİrİnce sxe yÜzÜnden hata werİp oyundan atiyor ona ÇÖzÜm. GÖrÜntÜ ayarlarindan dİrect3d yerİne opengl yİ seÇİn ve oyuna gİrİn rahatlikla oynayabİlİrsİnİz. :) [bİ teŞekkÜr'Ü Çok gÖrme]

bu konuyu ben açmıştım sabah.

Olabilir doğal bişey Ben senden Görmedim :)

Eyvallah bilgilendirdiğin için.

Bende yazayım bir faydası olur beLki.Bendede direct3d yerine opengl ile girince hata verip atıyor.Bende her zaman direct3d iLe oyuna giriyorum . Opengl de sorun çıkanlarda direct3d yapıp oyuna girsin . Bu da opengl de sorun yaşayanlara bir çözüm .

sırf bu konu için üye oldu ben direck3d ile oynuyordum sxe 12.1 cıktıqından beli Laucher hatası veriyor format attım ginede düzelmedi opengL yaptım open gL ilede kasma sorunu oluyor bi yardım lütfen :(

wLLa karde$ bu bi haftadır oluyodu smdi bendede öyle oluyor söz senin için çözümünü blacam..

Bilıyorum ama yinede saolsun.

inş kardeş bi yardım ya günde en az 5 saat cs giren ben hiç giremiyorum canım cok sıkkın :( su open gL kasmasa ah bi fare dönmüyon sensivity 7 de oynuyorum ginede fare dönmüyor :(

teşekkurler bılıorm bnde bılmeyenler ıcın guzel tşkrler

Kardeşim sensivity yi 3 yaP o kendi kendine ayarLıo ondan sonrA fareYi eqeR o olMassa 2 Yap 2.5 yap öle yawaslama falan olmuo bide bilgisayarda ayarlardan farenin sens ini ayarLa yükselt biraz .. :)

Geri