3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3310]
Margarini elimizle eziyoruz . Daha sonra sıvı yağı, yoğurdu, şekeri, yumurtayı, vanilyayı da ekleyip iyice harmanlıyoruz. En son kabartma tozunu ve unu ekliyoruz. kıvamı kulak memesinden daha da yumuşak olacak.
Öte yandan tavada rendelenmiş elmayı, şekeri ve tarçını 5-6 dakika kavuruyoruz.
Hamuru yumruk büyüklüğünde parçalara ayırıyoruz ve yuvarlıyoruz. Bezeyi merdane yardımıyla yuvarlak açıyoruz ve 4′e kesiyoruz. Sostan her bir parçaya koyup rulo şeklinde yuvarlıyoruz . Diğer parçalara da bu şekli veriyoruz . Fırında piştikten sonra üzerine pudra şekeri serpip servis ediyoruz . Afiyet olsun.

- 1 paket margarin
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 paket vanilya
- 1.5 su bardağı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 5 adet soyulmus orta boy elma
- 2 çorba kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- pudra şekeri

Margarini elimizle eziyoruz . Daha sonra sıvı yağı, yoğurdu, şekeri, yumurtayı, vanilyayı da ekleyip iyice harmanlıyoruz. En son kabartma tozunu ve unu ekliyoruz. kıvamı kulak memesinden daha da yumuşak olacak.
Öte yandan tavada rendelenmiş elmayı, şekeri ve tarçını 5-6 dakika kavuruyoruz.
Hamuru yumruk büyüklüğünde parçalara ayırıyoruz ve yuvarlıyoruz. Bezeyi merdane yardımıyla yuvarlak açıyoruz ve 4′e kesiyoruz. Sostan her bir parçaya koyup rulo şeklinde yuvarlıyoruz . Diğer parçalara da bu şekli veriyoruz . Fırında piştikten sonra üzerine pudra şekeri serpip servis ediyoruz . Afiyet olsun.