3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3177]
Elmaları soyup arzu ettiğiniz ölçülere bölün. Tencereye alıp üstünü geçecek kadar su ekleyin, elmalar yumuşayana kadar pişirin. 1 su bardağı şekeri damak tadınıza göre ayarlayıp tencereye ekleyin, 4-5 dk kadar kaynatın. Limon suyunu da döktükten sonra üzerine karanfil ekleyip ocaktan alın. Soğumaya bırakın. AFİYET OLSUN…
Not :Taze ve yumuşak meyvelerden komposto veya şerbet yaparken, önce şekerli suyu kaynatıp meyveyi sonradan eklerseniz meyvenin parçalanmasını önlersiniz. Kuru ve sert meyvelerde ise tam tersine şeker, meyve piştikten sonra eklenmelidir.

- 8 adet elma
- 1 su bardağı kuru üzüm
- 1 su bardağı şeker
- Yarım limon suyu
- Karanfil

Elmaları soyup arzu ettiğiniz ölçülere bölün. Tencereye alıp üstünü geçecek kadar su ekleyin, elmalar yumuşayana kadar pişirin. 1 su bardağı şekeri damak tadınıza göre ayarlayıp tencereye ekleyin, 4-5 dk kadar kaynatın. Limon suyunu da döktükten sonra üzerine karanfil ekleyip ocaktan alın. Soğumaya bırakın. AFİYET OLSUN…
Not :Taze ve yumuşak meyvelerden komposto veya şerbet yaparken, önce şekerli suyu kaynatıp meyveyi sonradan eklerseniz meyvenin parçalanmasını önlersiniz. Kuru ve sert meyvelerde ise tam tersine şeker, meyve piştikten sonra eklenmelidir.