En iyi Veri Kurtarma Programı FuLL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Arkadaşlar tamamen kendi deneyimimi anlatıyorum iyi okuyun
biggrin.gif

Veri kurtama işlemi çok zor olduğu düşünülmektedir. Aslında veri kurtarma zordur ancak bilginiz yoksa tabiki.

Öncelikle mantığı anlayalım: Fabrikada üretilen ve satın aldğınız sıfır harddisk in içinde hiç bir veri olmaz siz ilk açılışı yaparsınız formatı atıp dosya sistemini belirlersiniz. Sonra işletim sistemini yükleyip kullanmaya başlarsınız her açtığınız klasör harddiske yerleşir.

Ne olursa olsun dosya resim program mp3 vs. ve sonunda aksilik olur bişey yüklerken hata verir sistem çöker ve yedek almadığınız önemli verileriniz kaybolur
confused.gif

Geri getirmek mümkünmü? Cevap: mümkün

(Harddiskiniz yanmamışsa gerçi yansada ozaman işi profesyonellere bırakmak lazım )

Şimdi nasıl geri kurtarırız onu anlatayım.

Yanlışlıkla formatlandı nasıl geri kurtarabilirim?

Bizim başımıza gelen olay laptop durduk yere kendi kendini sıfırladı formatlayıp fabrika çıkışına aldı ve içindeki projelerimiz uçtu.

internette saatlerce araştırma yaptım en az 15 tane program denedim 500 - 600 dolarlık veri kurtarma programlarını denedim bi sonuç alamadım umutlarımız azalıyordu denemeye devam ettikten sonra bu programı keşfettim.

üstelik ücretsiz ve türkçe
biggrin.gif
silinen projelerimiz diğer önemli dosyalarımız hepsini gösteriyor ve kurtarma işlemini başarıyla tamamladı.

Programın adı Recuva çok başarılı bir veri kurtarma programı.

Yapmanız gerekenler:

1. Yanlışlıkla sildiniz formatladınız vs.
  2. kesinlikle tekrar format atmayın ve yeni bişeyler oluşturmayın (klasör program vs. gibi)
  3. silinen dosyanın harddiskteki yerine yani üstüne bişey yazılmaması kurtarma şansını %90 larda tutacaktır.
  4. Programı indirip kurun.
  5. zaten türkçe olduğu için kullanımı gayet basit. Hangi sürücüdeyse C: D: gibi silinen dosyanız hangisinde ise sürücüye çift tıklayıp tara ya basın.
  6. Tarama işlemi diskin boyutuna göre değişebilir. 10 dakikada olabilir 1 saatte olabilir. Sabırlı olun ve bekleyin.
  7. tarama işlemi bittikten sonra size bulduğu tüm dosyaları gösterecek yukardan aşağıya incelemek daha uzun sürer siz sağ üst köşedeki arama kısmına dosyanın formatını hatırlıyorsanız .doc .jpg gibi yazdığınızda tüm .jpg leri gösterir.
  8. istediğiniz dosya ismini buluduğunuzda yani kaybettiğiniz dosyanızı bulduğunuzda aynı isimden bir kaç tane olabilir başındaki yeşil işaretli olan sizin istediğiniz dosya.
  9. başındaki kutucuğu işaretleyin sağ tıklayın ve kurtar deyin
    biggrin.gif
  10. kurtarılacak dosyanın nereye kaydedileceğini seçin ve artık dosyanız size geri döndü
    biggrin.gif
    gerdir.gif
    gerdir.gif
    gerdir.gif
Veri kurtarma programı indir: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Alıntı gösterilerek yayınlanmasında bi sakınca yoktur.

tşk arkadaşım bi deniyelim

Edit. küfür yok.

qArqAmeL `

link silinmiş

Paylaşım İçin Teşekkürler...~

link bozuk. boş yere inanların vaktini almayın lütfen....

Teşekkürler arkadaşım. Bi deneyelim.

İyide arkadaşım ben bunu nasıl indireceğim. Download butonu yok ki. Yardımcı olursan sevinirim.

Link Ölü Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri