En KraL Movieciyi GETİR BU MOVİEYİ YAPAMAZ =)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teŞekkÜrler arkadaŞlar.

Süper 1 Movie Yapanın Eline SagLık waLLa Hakikaten Süper BizimLe Paylasana Ayriyetten Teşekkürler Aslında CS Bole Olsa Super oLur Tam Komedi :)

Süper 1 Movie Yapanın Eline SagLık waLLa Hakikaten Süper BizimLe Paylasana Ayriyetten Teşekkürler Aslında CS Bole Olsa Super oLur Tam Komedi :)

valla kardeşim paylaşılcak bişi olsa neyse ŞU ANDA KİMSEDE YOK BÖYLE BİR CS SKİNLERİ :D ADAM KENDİNE GÖRE YAPMIŞ TASARLAMIŞ ProfessionaL bi Çalışma

valla kardeşim paylaşılcak bişi olsa neyse ŞU ANDA KİMSEDE YOK BÖYLE BİR CS SKİNLERİ :D ADAM KENDİNE GÖRE YAPMIŞ TASARLAMIŞ ProfessionaL bi Çalışma

Aynen Kardesım Haklısın Ama Olsaydı Super Olurdu :)

güzel bişey saol paylasım için.her seyı degısmıs harbıden keske bızdede olsa böle adamlar iyi olrdu :)

yerlerii değiştirmesinii yaparım ama .. adamların modelini nasl yaparm bilmiyorumm ama süper helal olsn yapana ! profosyonel editcii adamm !

qüZeL Edit TeşekküRLeR

bunların sk da çok videosu var moviemaking.fr mi ne :d

ben qiovinco 1 kereye mahsus arkın üyelikten girdim :)
1. olarak güzel bir movie de bunu yapamaz demek saçma neden mi?
3DS Max-Cinema4D-Anime Studio Pro-Photoshop-After Effects-Manga Studio bu programları kullanmayı öğrenin ne demek istediğimi anlayacaksınız anlamayanlara da anlatayım.
Çizgi Roman animasyonu AE de yapılıyor.Romanı mangada usb kalemle çizeceksiniz(75-150 TL)modeller değiştirilmiş bildiğimiz cs :) modelleri çizmek iiçin Cinema4D veya 3DS Max kullanacaksınız.Birkaç ayrıntı photoshop da yapılacak ve 2d animasyon gerekirse anime studio pro kullanacaksınız.Son olarak en rahat olarak Sony Vegasta render yapılır.Modeller çizildiği için fragların tek editi velocity ve croptur.değer mi derseniz değmez bence.bunu yapan insanların boş vakti bol :)
teşekkürler

ben qiovinco 1 kereye mahsus arkın üyelikten girdim :)
1. olarak güzel bir movie de bunu yapamaz demek saçma neden mi?
3DS Max-Cinema4D-Anime Studio Pro-Photoshop-After Effects-Manga Studio bu programları kullanmayı öğrenin ne demek istediğimi anlayacaksınız anlamayanlara da anlatayım.
Çizgi Roman animasyonu AE de yapılıyor.Romanı mangada usb kalemle çizeceksiniz(75-150 TL)modeller değiştirilmiş bildiğimiz cs :) modelleri çizmek iiçin Cinema4D veya 3DS Max kullanacaksınız.Birkaç ayrıntı photoshop da yapılacak ve 2d animasyon gerekirse anime studio pro kullanacaksınız.Son olarak en rahat olarak Sony Vegasta render yapılır.Modeller çizildiği için fragların tek editi velocity ve croptur.değer mi derseniz değmez bence.bunu yapan insanların boş vakti bol :)
teşekkürler

BENİ İLGİLENDİRMEZ Anlattıgına Göre baya zor olmalı cok sey yazmıssın
YAPAMAZ DEDİM -YAPINDA GÖRELİM ?
TÜRKİYEYE Bİ YARARINIZ OLUR :D

Tek kelime HARİKA! Teşekkürler paylaşım için

En Kral Movieci zaten bunu yapmış.

hll olsun movıe %100 Werıyorum tebrıkler :D

Geri