erhitzen` Clan Movie #1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

rejuav

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rejuav
clanım adına yaptığım bir moviedir, edit için iyi kötü hertürlü yoruma açığım tabiki seviye çerçevesi içinde olanlara..

erhitzen` Clan Movie #1 | SK Gaming

eyvallah burak

1.27 28 de crosun kayıo gecmıs olsun :)

1.27 28 de crosun kayıo gecmıs olsun :)

1.si o ben değilim bu clan movie sol alta dikkat edersen smoker yazar
2. si o adam 23 yaşında hile acıack kadar aciz değil
3. sü bunu kanıtlıycam bekle braz.

Neyi Kanıtlıcan Cros kayıo ahhsfasd :)

allahım sabır ver su cocuk cocuk ların elınde

Allah'ın bebesi sana onu cd hack açıp göstercem adam yok orda gerizekalı refleks olarak oraya kaymış görüncede bu lafları hatırlatıcam sana konuşmazsan bozuşuruz ama PANPA ;)

Başarılar Harun.

Harun yorumlara gül geç bişi kanıtlamak zorunda deqiLsin :)

BaşarıLar

Cross kayıyor bilade r:d

Öncelikle Harun ve arkadaşlarına başarılar diliyorum güzel edit olmuş fakat daha iyilerini yapabilirsin bundan eminim.

Neyi Kanıtlıcan Cros kayıo ahhsfasd :)

allahım sabır ver su cocuk cocuk ların elınde
Sana gelincedede Coast efendi her gördüğün adama hile v.b diyipte seviyenin düşük olduğunu ve aşağılık kompleksine sahip olduğunu her yerde belli etme tamam mı millete çocuk diyorsun kendin çok buyuksen önce şu aşağılık kompleksinden kurtul sonra gel ok by :)

tiplere bak allahım ya eet cross kayıyor helal sıze 10 numarasınız taym ovır senın cfglerın zaten dunyadakılerın en ıyısı flash suresı azaltıldı cross kayıyor alman cfgsı sadjaskd mıllet kandırıyor ya tipe bak coast sende boş boş konusuyosun bılader o adam 23 yasında hıle acacak kadar aciz degıl bazıları gibi bayram harclıklarını nadire vermiyor sen merak etme.Adamın işi gücü var çalışıyor.23 yasında hıle acacak kadar aciz değil merak etmeyin ;)

Allah'ın bebesi sana onu cd hack açıp göstercem adam yok orda gerizekalı refleks olarak oraya kaymış görüncede bu lafları hatırlatıcam sana konuşmazsan bozuşuruz ama PANPA ;)

allahınbebesi dionda istanbulda oturosan bulusalım bıg un ? :)

tiplere bak allahım ya eet cross kayıyor helal sıze 10 numarasınız taym ovır senın cfglerın zaten dunyadakılerın en ıyısı flash suresı azaltıldı cross kayıyor alman cfgsı sadjaskd mıllet kandırıyor ya tipe bak coast sende boş boş konusuyosun bılader o adam 23 yasında hıle acacak kadar aciz degıl bazıları gibi bayram harclıklarını nadire vermiyor sen merak etme.Adamın işi gücü var çalışıyor.23 yasında hıle acacak kadar aciz değil merak etmeyin ;)

walaha kardeş kıme ınanacagımızı sasırdık adam 23 yasında dionda 23 yasında olunca acmıomu ıllah sızın gıbı 16 17 yasındakı cocuklarmı acıo :)

Öncelikle Harun ve arkadaşlarına başarılar diliyorum güzel edit olmuş fakat daha iyilerini yapabilirsin bundan eminim.

Sana gelincedede Coast efendi her gördüğün adama hile v.b diyipte seviyenin düşük olduğunu ve aşağılık kompleksine sahip olduğunu her yerde belli etme tamam mı millete çocuk diyorsun kendin çok buyuksen önce şu aşağılık kompleksinden kurtul sonra gel ok by :)

walahi kardes dogruları soluoz bız 1.27 28 de crosu kayıo ızlersen eger :)

burda edebiyaqt yapmayın bana istanbulda oturan varsa adres versin biyerde bulusalım :)

boşwer harun takma su kendini bişe zannedenleri anca hile kullanıp gene oynıyamayıp millete çamur atsınlar .Ben adamlarla maça girdim adamları izlemekten oynıyamadım :D

Geri