Eskiler?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

rejuav

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rejuav
Merhaba beyler uzun süredir 1.6 oynamaktaydım ondan öncede senoynada kasıyodum 1.5-2 yıl oldu neredeyse, herneyse counterdan yavaş yavaş soğudum oyuna başladığım platforma dönmek geçti içimden bi nevi jubile :) artık buralardayım varmı eskilerden tanıdık yada tanıyan, oynayan, oynamayan forumda takılan vs vs?

Merhaba beyler uzun süredir 1.6 oynamaktaydım ondan öncede senoynada kasıyodum 1.5-2 yıl oldu neredeyse, herneyse counterdan yavaş yavaş soğudum oyuna başladığım platforma dönmek geçti içimden bi nevi jubile :) artık buralardayım varmı eskilerden tanıdık yada tanıyan, oynayan, oynamayan forumda takılan vs vs?

dönmen iyi oldu hG seni tanımyan yoktur galiba

dönmen iyi oldu hG seni tanımyan yoktur galiba
;
hoşbulduk sercancım bilmiyorum elbet ki vardır sonuçta bende ünlü falan değilim :) umarım eski dostlukları muhabbeti ortamı bulabilirim :)

hq .........

eyvallah kardeş.

hoşgeldin kardeşim

sen geçersen bende geçerim kardeşim ayıpsın =)

Buralardayiz harunum , tekrardan hos geldin aramiza :D

hoşgeldin kanka :) yaklaşık 2 sene oluyor tanışalı ve kaynaşalı iyiki senin gibi bir dost edinmişim :) <3 rejuav:thumbup1:

Hoşgeldin ...

Hoşgeldin Counter strike 1.5'e ve netbilgini ailesine zaten tanışıyorduk..
Başarılar..!

Tanışmadık ama iyi birine benziyorsun hoşgeldin tekrar.

forumdaki herkesi zaten tanıyorum senide tanıyorum baya bir eskiyim sanırım :d

Yeniden Hoşgeldin :)

senı tanımayan oLsun :D
bende wps clandayken tanımıstım

Geri