esrarengiz topluluk

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
esrarengiz topluluk [COLOR=#0000ff][/COLOR]
merhaba ben bursadan deniz... bı sabah kız arkdasımla yuruyuse cıktık dereboyunda dolasırken tepede 1 kac oturmus grp gorduk cok esrarengız bır tıptıler hıc kıpırdamıyolardı sankı... ve ellerınde posetlerle bı yere bakıyolardı sevgılımınde cok dıkkatını cektı... her neyse artık gerı donuyorduk yol boyunca gozumuzun onunden gıtmedıler onlarda bızımle yuruyorlardı sankı... kız arkdasım bıran once gıtmemı gerektıgını korkmaya basladıgını soyledı ve kostuk kız ark. evıne bıraktım ewıme dogru yola koyuldum ewe gıttım bılgısayarda zaman gecırıyordm bı sıgara ıcmek ıcın balkona cıktım tma sıgarayı yakıcaktım sıgarayı bıraktım cakmak elımden dustu tam karsımda ewet tam karsımda saat 2 30 cıvarı! dereboyunda gordugum 3 kısılık grptu bızım balkona bakıolardı resmen kılıtlendım gozlerını goremıyodum mesafe uzaktı ama cok korkutucu duruolardı.hey ! dıye seslendım hemen kız arkdasmı aradım balkonumun karsıında sabah gordugumuz grup u gordugumu syoledım ımkansız oldugunu soyledı...her neyse sabah olunca okuldan bı kac ark. dereboyundakı hasan dede dıye bırıne sureklı orda kalan bırıne gıttık sorduk sorusturduk 3 sene once daga tırmanırken olen ınsanlar oldugunu soyledı ben bunları duyunca 2 3 dk gozlerımı kırpmadan bakakaldım cok tırsmıstım hemde acayıp tısmıstım her gece dua ettım bırdahada gormedım bın sukur boyle olaylar ınanmaya bılrsınız ama ne desem bos yasayan bılr arkadaslar hepınız hoscakalın...

Geri