Etkileciyi Sözler

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`

[td="class: Style21, colspan: 4"]İnsanin akillisi lİder kurnazi mİlyarder aptali hep mÜcadele eder...[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]dünya yok olsa bile hep seni seveceğim[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]bİr hayaldİr senİ sevmek bİr gerÇektİr sensİz Ölmek...[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]seni bir kişi seviyorsa bilki o benim.seni ikikişi seviyorsa ilk sevenin benim. seni üç kişi seviyorsa en çok sevenin benim .seni kimse sevmiyorsa bilki ben hayatta değilim...{02besnili][/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalımmm ... iLker Pyişer[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Eyy fani sevgili , dünyanın en iyi ressamı bile çizemez gülüşün de ki o cenneti Msty & MrVe[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sensiz bir dünyadayım..Gerçektn uzak bi rüyada..Muhacım senle olan bir benliğe muhtacım senle yaşanan tebessümlere..[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sevgi hiçbir zaman ölmez sadece yaşar...[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]aŞk İkİ kelİmedİr (senİ sevİyorum)[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]ßen bir garip aşık Elimde çatal kaşık Aşkı yedim bitirdim Size kaldı bulaşık[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]qül bahcesinde qecsede ömrüm !!!!!!!!!! inan üstüne qül koklamam qülümmm!!! seni koklamak olsada ölm ugrunda ölmeye deger be qülüm tekirdağ\\çerkezköy serkan bilgin[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir yokluğu birşey değiştirmeyenin varlığı gereksizdir....[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sizin aşk dediğiniz ayakta başlar yatakta biter bizimki yürekte başlar mezarda biter... sehapella[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]kardan adam güneşe aşık... sehapella[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]güneş geceyi bilmez sehapella[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sewmek bile acı veriyor çünkü bi sonu var biliyorum..[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]BenimLe TakıL hayaTın RenkLensin fazLa TakıLma göKkuşağına döneRsin !![/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]hayat buysa ÜstÜ kalsin be usta...[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]aşkım alemin derdi biz olmuşuz demekki zamanda iyi sevişmişiz ;)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Bir insan, kirli düşüncelere sahip olduğu için utanmaz. Bir başkasının, o kirli düşüncesini bilme ihtimali utandırır.[/TD]

Geri