Evcimen biriyim playboyluk hiç bana göre değil!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan C.roNaLdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

C.roNaLdo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
C.roNaLdo
Dört yıldır ünlü oyuncu Dolunay Soysert'le evli olan Sinan Tuzcu, dizide oynadığı karakterle motor tutkusu dışında hiçbir benzer yönünün olmadığını açıkladı: Göksenin'in playboyluğu bende yok. Gece dışarı çıkmam, evcimenim

atv'de yayınlanan 'Nefes' dizisinde 'Göksenin'i canlandıran yakışıklı oyuncu Sinan Tuzcu, karakteriyle tek ortak noktalarının motosiklet tutkusu olduğunu söyledi. Tuzcu, Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın öne sürdüğü, öpüşme-sevişme sahnelerinin şifrelenmesi konusuna da sert tepki gösterdi. Oyuncu, "Bu düpedüz sansürdür ve böyle bir zihniyetin olması beni kaygılandırıyor" dedi.

bullet.jpg
'Nefes'te canlandırdığınız 'Göksenin'i siz nasıl özetlersiniz?
Tam bir playboy! Gece hayatı olan, çevresi geniş, genç kızların gözdesi, motosiklet kullanan, dünyanın her yerine istediği zaman giden, uçarı bir tip... Aynı zamanda da holdingin başındaki ikinci adam... Fakat 'Göksenin'in hayatı 'Nefes'in gelmesiyle allak bullak oluyor. Bütün kadınlara olduğu gibi ona da meyili oluyor. Ama 'Nefes' hayatındaki hiçbir kadına benzemiyor. Onun için basit bir av değil...

UÇLARDA YAŞAYAN BİRİ
bullet.jpg
'Ihlamurlar Altında' dizisinde canlandırdığınız 'Ömer' de zengin, holdingin babadan sonra gelen ikinci adamıydı. Ne fark var 'Ömer'le 'Göksenin' arasında?
'Ömer' biraz daha sakin ve evlenmek isteyen bir adamdı. 'Göksenin' kadar deli biri değildi. 'Göksenin', 'Ömer'in tam tersi; uç noktalarda yaşayan biri. Örneğin; hız tutkusu var!

bullet.jpg
Peki siz de 'Göksenin' kadar hızlı yaşamayı seven biri misiniz?
'Göksenin'le tek ortak noktamız var; o da motosiklet tutkumuz. Ben de motor kullanmayı, gezmeyi ve motor sporlarını çok seviyorum. Aslında bende 'Ihlamurlar Altında'daki 'Ömer'in sakinliği var. 'Göksenin'in playboyluğu yok. Ben hayatı daha dingin yaşamayı severim, çok evcimenimdir. Her gece dışarı çıkan biri değilim, gece hayatım yok.

KALİTELİ BİR PROJE
bullet.jpg
'Nefes', dizi enflasyonu arasında kendine nasıl bir yer bulacak sizce?
Kaliteli bir iş olduğu için reyting kurbanı olacağını düşünmüyorum. Aslında ben kimseye rakip olarak bakmıyorum; aynı sektörde çalıştığımız insanlar olarak bakıyorum. Herkesin işinin tutması en büyük dileğim... Çünkü her dizide en az yüz kişi ekmek yiyor.

bullet.jpg
Çok deneyimli bir kadro ile çalışıyorsunuz... Bu sizin için büyük şans değil mi?
Evet, kadro muhteşem! Böyle oyuncularla çalışmak da beklentiyi yukarılara çekiyor. Yapımcımız bize her türlü ilgiyi gösteriyor. Yönetmenimiz Ümmü Burhan da bizi o kadar doğru oynatıyor ki, biz hiç bir şey yapmıyoruz diyebilirim. Çok keyifli bir iş...

KOLAJIYLA EKRANDA
Naz Elmas, Uğur Polat, Jülide Kural'ın başrollerini paylaştığı 'Nefes', bu akşam ilk üç bölümünün en özel sahnelerinden oluşan kolajıyla atv ekranında.

Tesekkurler bilgi icin

Geri