Evet Ws Fotom BiZahmeti Ezişim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

batuhan31

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
batuhan31
hLL Diyem NE Diyem :D

Senmi Eziceksin -BirZahmet 'i .. Konu Kilit .. Fake En Altı okursanız Anlarsınız. " Cek Ss yazıyor. ! " Konut Kilit Üye Banned.

Kardesm Fake Diosan Kendisine Soralım ?

Kardeşim Adam Real Deişti qoRay Yazdı Dedim Bende Ss cekıcem Real qir oda cek ss dedi :S:S

Fake Konu .. Mod Degerlendirmesini yapar.

Kardeşim Gercek Bu İnanmayan İnanmaz Adam qoRay die Real qirdi bende Dedim Real qir ss cekcem dedi nbyemi koycan evet dedim sonra ss cek dedı cektım sızlere sundum .. !

BirZahmet Bana Foto'yu Attı Şimdi Anlarsınız Doğru mu , Yalanmı Sizin Gibiler Burda Yeri yok !
İŞTE LİNK : Imageshack - qeqw
İŞTE LİNK : Imageshack - qeqw

ORJİNAL FAKE KONUDUR. !

Kardeş Dalgamı geçiyorsun.. Fake Konu Diyorum hala Yendim Diyor Öyle Fake Adamları tabi Yenersiniz..

Kardeş Sana O Fotoyu Atan Fakemi Şimdi ?

Bi Dakka Bu Fotoyu Çeken Sensin Sen Kİmi Kandırıosun Kardeş ?

Hemen Nbye KOycamı Ogrenınce Uyelık Ac hemen Senı Gıdı Cakal Chilekes Üye Banned !

Ne diyorsun ya. Bak bakalm msn Adresime ben kimim.. Allahım ya Kimlerle Uğraşıyorum .! :@

az önce ws yendiqim ezik sensin şimdi anLadık ezik :)

Hala ws diyo :D Kardeş Ezik Msn yoksa veLetmsn Yoksa Anl*** mi ıstemıyrsn Konu Kilit Çok Uzadı Fake Konudur .!

Kardeşim nerden Bilim Senin Olmadıqını Acıkla bana ?

Daha demin BirZahmet ' ile Konuştm bana benm fake'mle biri ws atmış die duydm dedi daha sonra al buda foto ne yaparsan yap dedı ben cıkıp köye gidiyorum dedi. Daha sonra Bende Buraya bakarken Senin Birzahmet'in Fakesinin Fotosunu gorup Böyle Yorum Attım. !
_______________---------------
KONU KİLİT ÜYE BANNED PLS. !

Kardeşim Yenildiqini hazmedemiyor .. sorabıLırsın cs3.oyunadresi.net ws attık İnanan Inanır :)

Neden Fake Konular Açıyorsunuz? Kendiniz King misiniz ? İsmi Kötülemeyin Harbi Eziksin Sen. !

ßide bana diyor. Fake Seni..

Ağlama Ewladım Büyünce Unutursun :) Hady qq yorumlarınızı beklıorm ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri