Netbilgini.com yönetimi olarak türkçemizi doğru kullanmaya önem göstermekteyiz! ...1.cisi Artemiz değil Artemis
2.cisi Türkçeyi düzgün kullan evt değil evet
3.cüsü Daha yenimi haberin oluyor
sanane adamın yazışından sanane adamın türkçesinden sanane ? BLiyoruz 99 oldugunu krdş saol payLaşım için.
Kardeşim akıllı konuş Ben bu forumda sen yokken burkay yokken vardım bu sitenin kurallarını sen kimsnki bana öğretiyorsun !
Kes olması gerekirken kes yazdın.Türkçemizde LAN yoktur.Türkcemizde kısaltma yoktur.Bn değil Ben olucaktı.acıldıgında değil,açıldığında olucakdı. o kdr değil,o kadar olucaktı.kes lan Bn bu site ilk acıldıgında vardım bu sitenin kurallarını değiştiremezsin türkçeyi düzgün kullanıcak yada yol alıcak işte o kdr şimdi kapa çeneni otur yerine
Konu türkçeyse eğer sana 2 çift lafım var.Kardeşim akıllı konuş (NOKTA) koyuldukdan sonra büyük harfle başlanır.Sen yokken,Burkay yokken vardım.Demen lazımken burkay dedin.sen kimsin ki diceğine kimsnki dedin.
Kes olması gerekirken kes yazdın.Türkçemizde LAN yoktur.Türkcemizde kısaltma yoktur.Bn değil Ben olucaktı.acıldıgında değil,açıldığında olucakdı. o kdr değil,o kadar olucaktı.
Herkes Kendi Türkçesini Düzeltmeyi Denemeli.
Shén we Bhén ßy.