eVt BeyLer ArTeMızDe OyuNu BıtırRen cıkTı 99 LwL ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayktrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

mayktrk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mayktrk
YorumLarı BeqLıorum..!:001_cool:

1.cisi Artemiz değil Artemis
2.cisi Türkçeyi düzgün kullan evt değil evet
3.cüsü Daha yenimi haberin oluyor

sadece 1 kisi mı bıtirebidi . qwe

sanane adamın yazışından sanane adamın türkçesinden sanane ? BLiyoruz 99 oldugunu krdş saol payLaşım için.

Kardeşim akıllı konuş Ben bu forumda sen yokken burkay yokken vardım bu sitenin kurallarını sen kimsnki bana öğretiyorsun !

EE nabalım sen varsan madalyamı vereLim ? Kmse yokken sen olablrsin ama smdi biz varız adam gibi takılcaksın. Madem Forumda cok seviLirsin cok eskisin Rütbe verirLer demekki seni bişeye tutmuyolar sus 2dk çekiL köşeye abiLerine yol ver.

sanane adamın yazışından sanane adamın türkçesinden sanane ? BLiyoruz 99 oldugunu krdş saol payLaşım için.
Netbilgini.com yönetimi olarak türkçemizi doğru kullanmaya önem göstermekteyiz! ...

bu kuraL yenimi cıktı by_ukaLa ?

kes lan Bn bu site ilk acıldıgında vardım bu sitenin kurallarını değiştiremezsin türkçeyi düzgün kullanıcak yada yol alıcak işte o kdr şimdi kapa çeneni otur yerine

Kardeşim akıllı konuş Ben bu forumda sen yokken burkay yokken vardım bu sitenin kurallarını sen kimsnki bana öğretiyorsun !

Konu türkçeyse eğer sana 2 çift lafım var.Kardeşim akıllı konuş (NOKTA) koyuldukdan sonra büyük harfle başlanır.Sen yokken,Burkay yokken vardım.Demen lazımken burkay dedin.sen kimsin ki diceğine kimsnki dedin.

kes lan Bn bu site ilk acıldıgında vardım bu sitenin kurallarını değiştiremezsin türkçeyi düzgün kullanıcak yada yol alıcak işte o kdr şimdi kapa çeneni otur yerine
Kes olması gerekirken kes yazdın.Türkçemizde LAN yoktur.Türkcemizde kısaltma yoktur.Bn değil Ben olucaktı.acıldıgında değil,açıldığında olucakdı. o kdr değil,o kadar olucaktı.

Herkes Kendi Türkçesini Düzeltmeyi Denemeli.

Shén we Bhén ßy.

hll sana 1yang

salak ondan önce roney bitirdi ble

Konu türkçeyse eğer sana 2 çift lafım var.Kardeşim akıllı konuş (NOKTA) koyuldukdan sonra büyük harfle başlanır.Sen yokken,Burkay yokken vardım.Demen lazımken burkay dedin.sen kimsin ki diceğine kimsnki dedin.

Kes olması gerekirken kes yazdın.Türkçemizde LAN yoktur.Türkcemizde kısaltma yoktur.Bn değil Ben olucaktı.acıldıgında değil,açıldığında olucakdı. o kdr değil,o kadar olucaktı.

Herkes Kendi Türkçesini Düzeltmeyi Denemeli.

Shén we Bhén ßy.

Çok büyük konuşma :) ''Türkcemizde kısaltma yoktur'' ''Türkçemizde kısaltma yoktur'' olmasın ?

Tartışmayı Kesin ç c adamın eli nasıl alıştysa öyle yazar mılletın c sine ş s sine karısmayın arkdaşlar Müco sende kes tamam.

Arkadaşlar bu sİtenİn türkçe İle ilgili kural koymasına bile gerek olmaması gerekiyor. Biz Türk'üz ve ırkımızın gerektirdiği gibi kendi dilimizi kullanmak durumundayız. Türkçe kullanalım. BaŞka dİllere Özenerek Türkiye'mizi giderek zayıflatıyoruz. Atatürk boşuna dil ile ilgili sözler söyleyİp kurumlar açmamiştir. Elbet bazi klavye hatalari olabilir ama bunları bilerek yapıyorsak bu bizim ayıbımızdır. Özenti olmayalım Özenli olalım !

BİRİ BAŞKALAŞTIRILMIŞ TÜRKÇE KULLANIYOR VE BAŞKASI O KİŞİYİ OLUMLU ŞEKİLDE UYARDIĞINDA KARŞI ÇIKIYORSA ; O KİŞİ DOLAYLI YÖNDEN VATAN HAYİNİDİR ! DİKKATLİ OLALIM. BUNLAR DIŞARDAN BAKILDIĞINDA KÜÇÜK AMA TÜRKİYEMİZİN GECELEĞİNİ ETKİLEYECEK ŞEYLER.

Geri