eX JuqaDores Clan Ws [Fs'g] Clan Sonuç Ortada ..

0
EXE RANK

`-B'eLa &. T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-B'eLa &. T|k ~
Mac Öncesi Tam 40 Dk Adamları Bekledık Swde 5 Zor Cıkardılar Macın ılk Yarısınının Son eli Aykut Balyoz Düştü İlk Yarıyı 10-2 Aldık .. 2 Yarıyı Oynamadılar Hepsı Quit .. Sonuc Ortada eX JuqaDores Saygılar

[IMG]http://ressim.net/s/upload/b8b2c97b.jpg[/IMG]

Başarılar.

qele lols ler :)

gl başarılar

ezikjler zuahaha nopıb apttlar ?

şimdi burda , 40 dk beklemenin ne alakası war ? adamlar sizden korktu mu.

başarılar
ben varken de beklerim bir de ben olayı şöyle duydum balyoç çıkmış sonra hepiniz arazi olmuşunuz?

ben varken de beklerim bir de ben olayı şöyle duydum balyoç çıkmış sonra hepiniz arazi olmuşunuz?
Yanlş Duymussun Bız Swdeydik Bekleyin Diorz Adamlar Umrunda Deıl 40 Dk bekledik 5 cıkardılar anca 10 Dk beklıemedıler Balyozun net dustu Oyunun ortasındada dusmedı 2 yarıya baslamadan Daha ılk Yarı bıttı .. Adamlar Beklemıo Alayı Quit

başarılar

+++++

doğru duymuşsun kanka bide maçın başında bende vardım klavye 2-3 kere pert oldu gitti kablolarla ugraştım base de kaç sn çıkamadım bide ali'nin ping full 200++ydı onuda bırak kaç el 4 kişi oynadık bişey olmadı balyoz cıktı hepsi arazi :D

Yanlş Duymussun Bız Swdeydik Bekleyin Diorz Adamlar Umrunda Deıl 40 Dk bekledik 5 cıkardılar anca 10 Dk beklıemedıler Balyozun net dustu Oyunun ortasındada dusmedı 2 yarıya baslamadan Daha ılk Yarı bıttı .. Adamlar Beklemıo Alayı Quit
sırf profil resmindeki alexisi görmek için attım yorum :closedeyes:
tartışma yapmayınız....

Seviyeli yorumlar hakaret vs tartışma çıkaran olursa uyarmaksızın ceza alıcak.

sırf profil resmindeki alexisi görmek için attım yorum
tartışma yapmayınız....

OO sende alaxis Texas hayranısın :):)

[quote="-k1nq`L![o]N t|]Seviyeli yorumlar hakaret vs tartışma çıkaran olursa uyarmaksızın ceza alıcak.[/QUOTE]
bence de tartışma çıkarmadan sohbet edin:)

+++++

doğru duymuşsun kanka bide maçın başında bende vardım klavye 2-3 kere pert oldu gitti kablolarla ugraştım base de kaç sn çıkamadım bide ali'nin ping full 200++ydı onuda bırak kaç el 4 kişi oynadık bişey olmadı balyoz cıktı hepsi arazi :D

benımde fps 28 dı nabcan real sölemıcem pıng de senınle aynıydı ahmed senı sevıorum kalbını kırmayım

benımde fps 28 dı nabcan real sölemıcem pıng de senınle aynıydı ahmed senı sevıorum kalbını kırmayım

real söylesene ping seninkiyle aynı deme zate sw ne yaptıysanız ping herkesde 16 gözüküyo ama işin aslı console ping yazınca çıkıyo :)seninde kim oldugunu tahmin ediyom ama real istiyom senden :R

o Che kim ben onu cözemedim

Geri